Status uge 14: I’m Back On Track :o)

Efter at forrige uge var rigtig sløv med kun 0,3 kg i vægttab, er der heldigvis sket noget mere i den forgangne uge. Det er dog ikke kommet uden en ekstraordinær indsats, men ikke desto mindre er jeg meget tilfreds med indsats og resultat.

Med hensyn til indsats, så har jeg hele ugen været til spinning kl. 6.30 om morgenen og også taget 1-2 spinningtimer om aftenen, hvor det overhovedet har været muligt. Hertil kommer selvfølgelig de tre ugentlige fællestræninger.

Hvad angår resultat, har jeg tabt yderligere 3,4 kg i denne uge og jeg er dermed nede på 91,1 kg. Det samlede vægttab er således oppe på i alt 29,9 kg i løbet af de 14 uge, hvor projektet har kørt. Det betyder, at jeg i gennemsnit har tabt 0,3 kg hver eneste dag i de 98 dage som vi har været i gang. Det synes jeg i al beskedenhed er ganske godt gået :o)

Den positive udvikling i denne uge er også ensbetydende med, at jeg nu kun mangler 6,1 kg for at nå det reviderede overordnede mål på 85 kg i kampvægt og et samlet vægttab på hele 36 kg. Jeg kommer selvfølgelig til at kæmpe ekstra hårdt i den kommende tid for at nå dette mål og forventer faktisk at nå det i løbet af de næste to uger :o)

Jeg vil heller ikke undlade at nævne, at jeg vandt det interne væddemål som jeg havde indgået med Stine (en af de andre deltagere i Chris MacDonald projektet). I mandags havde vi væddet om, hvem der ville tabe mest i løbet af ugen og med en god slutspurt hev jeg sejren i land med de 3,4 kg i vægttab kontra Stines 2,2 kg. Jeg kan dermed gå i tænkeboks over, hvad jeg vil have i præmie fra hende :o)

Comments

 1. Rigtigt godt gået.

 2. øj øj hun har været glad hende Stine, bare at give dig frit spillerum i præmierækken:)

 3. @Anne: Tak for det :o) Sorry at jeg ikke fik sagt god dag til dig forleden mellem spinningtimerne.

  @Pia: Jeg synes nu ikke, at der var tale om frit spillerum, for hun gav mig da lidt kamp og jeg måtte give den gas for vildt i går for at kunne følge med hende :o)

 4. Det er supergodt gået, Leif!

  Og det var helt klart min plan at vinde vores lille væddemål. Lørdag morgen så det da heller ikke urealistisk ud, men du gav den gas i går og vandt fuldt fortjent!

  Det er jo aldrig til at vide, hvor meget, der ryger af. Man kan kun kæmpe og så håbe på det bedste resultat :o)

 5. Mere end godt gået. Stærkt, at du holder fanen højt.

  TT

 6. Det er helt ok!! Havde selv en del, som skulle nåes :)

Trackbacks

 1. […] forrige uge fik jeg som bekendt gang i vægttabet igen, men desværre holdt det kun en uges tid. Faktisk er jeg på status quo i denne uge med nøjagtig […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: