Så er nedtællingen begyndt :o)

Så er nedtællingen for alvor begyndt og der er nu under et døgn til DR1 viser det første afsnit af det nye Chris MacDonald sundhedsprogram. Programmet har fået arbejdstitlen “Chris På Vægten” og er fremover en del af det ugentlige “Ha’ Det Godt” program, der sendes hver tirsdag kl. 19.30 helt frem til maj næste år.

Det bliver et eller andet sted lidt grænseoverskridende at se sig selv på tv, men ikke desto mindre glæder jeg mig nu alligevel til at se programmet. Og apropos grænseoverskridende, så forudså jeg allerede tilbage i starten af maj, at det netop blive grænseoverskridende at deltage i projektet, men heldigvis på en utrolig positiv måde. Jeg kan næsten ikke begribe, at jeg kun lidt over tre måneder efter start allerede har tabt små 30 kg og at jeg nu er i en form som jeg næppe har været i nogensinde før!

Anyway, jeg håber bare at DR har fået klippet programmet sammen på en god måde og viser os alle fra vores bedste sider :o)

Comments

 1. Det skal jeg da se!

 2. Du har uden tvivl en fast skare af pisse nysgerrige mennesker siddende, lige her ude på den anden side af skærmen, tror ik jeg er den eneste der vil sidde og følge og kommenterer. Men uanset hvordan det fremstilles, så er jeg sikker på at vi herude vil have vores helt eget og meget positive billede af den proces og de kræfter vi da ved i har lagt i det.

  Jeg glæder mig ihvertfald SÅ meget til at følge med:)

 3. Jeg håber ikke, at jeg kommer til at skuffe i forhold til eventuelle forventninger :o)

  Ud over at nå mine personlige mål ved at deltage i projektet, håber jeg meget på, at jeg kan give inspiration til andre, der kæmper med overvægt og måske ikke lever så sundt som de gerne vil. Det kræver en indsats, men jeg vil gerne gå foran med et godt eksempel og vise, at man kan opnå rigtig gode fremskridt på forholdsvis kort tid.

  Men bær over med mig her i starten af udsendelserne – der er mange af øvelserne, som der ikke er særlig god stil over :o)

 4. Meget spændt på at se programmet. Alt begyndelse er svært, når det gælder nye udfordringer.

  Jeg er sikker på, at DR vil vise dig og de andre fra jeres bedste side. Håber også at det kan give lidt inspiration til andre, som ønsker at tage kampen op med vægttab og sundlivsstil.

 5. Søren Bechmann says:

  Hej Leif, Jeg glæder mig altså også til at se programmerne! Men hvem er ham den tykke mand uden hår på hovedet, som jeg har set i trailerne? ;-) Spøg til side og ærligt talt: jeg er dybt imponeret over din indsats og dine resultater. Du er en sand rollemodel og kilde til inspiration for (os) andre på holdet. / Søren

 6. mettebech says:

  Jeg sidder helt sikkert klar til at se “giraffen” ;-)

 7. Jeg kommer også helt sikker til at hænge foran tv’et de dage. For når jeg nu har fulgt med herinde så skal jeg ski da også følge med i tv.

  Jeg synes det er super flot gået at du på så kort tid har tabt så mange kg. og samtidig har fået så god en kondition. Hatten af for dig Leif. :-D

 8. Hehe – jeg kom lige til at zappe forbi tilfældigt og så hang jeg fast. Hvor er det inspirerende at se!

  Jeg glæder mig til at følge serien.

 9. Ahh, ham Chris havde jeg faktisk set før i et andet program på DR1. Men det er skam et yderst interessant program, selvom jeg ikke lige har set denne første udseendelse færdig endnu.

 10. Thomas Just says:

  Hej Leif
  Så fik jeg set det første program. Det bliver spændende at følge – så er tirsdagens TV-program fastlagt :-)
  Det må være grænseoverskridende at se sig selv på TV – men du gjorde det godt!

 11. mettebech says:

  Du er en stjerne Leif ;-)

  Det må være ekstra grænseoverskridende at se sig selv i og med dette er det første program og derfor + 30 kg. Eller..?

 12. Du er sku for sej – og du gør dig godt på tv.. en stjerne er født.

 13. For satan da os Leif, du skuffer ingen overhovedet, og ros til DR skal da også lyde, for jeg synes faktisk at i alle fremstilles respektfuldt.
  Jeg tænker lige som Fru Bech *s*, at det må være meget specielt og grænseoverskridende at se sig selv, i indpakningen af +30?

 14. Det var rigtig dejligt at få sat stemme og udstråling på den gut, der sommetider kommenterer hos mig. Og så er du jyde! YES, tænkte jeg bare ;-D

  Du er sej, du har power kan jeg se og jeg er helt sikkert ved skærmen, for at følge dig og de andre, de næste tirsdage. Godt gået, Leif!

 15. Stort tillykke med debuten – det er så flot og meget inspirende og så på 3 mdr. om jeg fatter det? Det er til en OL guldmedalje uden protester fra Spanien :-)

 16. Så sidder man der i sine egne tanker og ser TV, og pludselig tænker man: Hov, ham har jeg da set før :)

  Held og lykke med projektet.

 17. @Anne: Det både håber og tror jeg faktisk på. Og tusind tak for din støtte og opbakning til spinning: Det gør virkelig en forskel!

  @Søren: Jeg ved sørme heller ikke, hvem han er :o) Jeg bukker og takker ydmygt for din ros. Jeg er kun glad for, hvis jeg kan inspirere jer andre og være med til at støtte jer gennem hele processen. Som et team er vi ganske enkelt uovervindelige!

  @Mette: Jeg har ganske vist tabt mig en del, men der er dog ikke meget “giraf” over mig endnu :o)

  @Catarina: Mange tak for roserne – det betyder faktisk en del med opbakningen fra jer ude i blogland :o)

  @Therese: Jeg håber, at du kan finde inspiration og ny viden via programmet. Og jeg kan love dig, at det bliver spændende at følge det videre forløb. Hvis vi var lidt presset under en del af øvelserne i aftenens program, blev vi for alvor presset i forbindelse med den næste udsendelse: Her kom vi virkelig til at svede og blive presset :o)

  @Michael: Ja, du må følge med fremover. Som jeg skrev til Therese, bliver det endnu mere spændende i de kommende programmer. Trust me, det er ufattelig, hvor meget Chris MacDonald kan presse os :o)

  @Thomas: Mange tak, min ven. Og ja, det var meget grænseoverskridende, hvad jeg også kommer til at skrive lidt om senere.

  @Mette (igen :o)): Tak og ja, det var meget grænseoverskridende. Jeg forstår simpelthen ikke, at jeg så sådan ud for tre måneder siden. Sådan så jeg ganske enkelt ikke mig selv overhovedet!

  @Caterina (igen :o)): Om jeg lige frem er en stjerne, ved jeg nu ikke, men jeg synes egentlig at jeg klarede det meget godt :o) Jeg gør i hvert fald mit bedste :o)

  @Pia: Jeg er helt enig: DR har gjort et fantastisk stykke arbejde med at præsentere os på en respektfuld måde og uden at det bliver til “følelsesporno” som man har set i andre sammenhænge. Og hvad angår grænseoverskridende, så absolut ja, men det er okay :o)

  @Anita: Ja, Jyden er som bekendt sej og stærk :o) Mange tak for roserne, Anita :o)

  @Marianne: Mange tak for det og jeg er glad for at slippe for protester og tudekiks fra Spanien :o)

  @Lars: Mange tak, Lars :o)

 18. Personligt glæder jeg mig til, at se hvilke træningsformer du bliver “udsat” for i de kommende programmer.

  Jeg kunne næsten ikke kende dig. Kender jo kun den slankere og sundere udgang af dig :)

 19. Det kan du bestemt også glæde dig til, Anne :o)

  Chris har jo allerede smidt os igennem adskillige udfordringer og hver eneste gang flyttet både vores mentale grænser og fysiske niveau, hvilket bare er fantastisk :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: