Jeg har givet mig selv en udfordring…

I går var jeg til en lille havefest i Ishøj sammen med en række kolleger fra arbejde. Det var super hyggeligt med godt selskab, god mad og god vin :o) Faktisk blev det så hyggeligt, at jeg blev nødt til at lade bilen stå og tage en taxi hjem (rigtige mænd kører selvfølgelig ikke med alkohol i blodet).

Jeg skal derfor have hentet min bil og havde egentlig planlagt at tage toget til Ishøj, men jeg har lige ombestemt mig. Jeg fik nemlig den tanke, at jeg lige så godt kunne give mig selv en lille motionsmæssig udfordring ved at tage turen til Ishøj på gåben. Det er ganske vist en gåtur på ikke mindre end 33,6 km og jeg har ingen idé om, hvor hurtigt eller langsomt jeg gør det. Tiden er heller ikke så vigtig i denne sammenhæng og det er det heller ikke i forhold til hvor meget af ruten jeg kan løbe eller power walke. Det vigtigste for mig er, at jeg giver det et shot og prøver på at gennemføre turen.

Og nu har jeg i hvert fald committet mig selv overfor jer, kære bloglæsere, ved allerede på forhånd at fortælle om min udfordring til mig selv :o) Der er afgang fra Birkerød om en times tid og jeg giver lyd fra mig, når jeg er tilbage igen :o)

Comments

 1. Pyha det er skisme noget af en gåtur. ;-)

  Jeg vil tro du kan gå den strækning på ca. 5 t. 15 min. Jeg håber du har taget regntøj med, og så glæder jeg mig til at hører om turen.

 2. Tina Thomsen says:

  Spændende udfordring. Nu har du vel huske den rette påklædning, og ikke mindst bilnøglen :-)

  Spændt på at høre, hvor lang tid det har taget dig. 4 timer og 35 minutter er mit bud.

 3. Det var nogen af en gåtur, du har sat dig for! Mit bud er, at du gennemfører din gåtur på 5 timer og 30 min.

 4. Jeg ved ikke hvor lang tid det vil tage.. Men jeg håber du havde taget regntøjet med dig ;-)

 5. mettebech says:

  God ide, luften har sikker også godt af dig :-)
  4 timer og 30 min. er mit bud…

 6. Tjae, der er faldet ca. 35 mm vand i haven i dag, så jeg håber du har haft regntøjet med – jeg giver en dunk vin når du kommer frem, der er rigeligt tilbage fra i går :o)

 7. Som I kan læse i indlægget https://leifcarlsen.wordpress.com/2008/08/23/det-blev-naesten-til-en-maraton/ så endte det med at tage fire timer og 55 minutter efter at jeg havde tilbagelagt en samlet distance på 39,2 km.

  Sådan går det, når man ikke lige læser kortet korrekt :o)

 8. mohammedjawad says:

  var der ikke regnvejr i hele region hovedestaden(mins bornholm) igår?

 9. Jo, det kan jeg bekræfte – det regnede ganske pænt under alle 39,2 km :o)

Trackbacks

 1. […] er jeg tilbage fra min lille udfordring og jeg har såmænd også nået at slappe lidt af, fået et dejligt varmt bad og lidt at […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: