Status uge 16: Der sker da lidt…

Der er ingen tvivl om, at det bliver hårdere og sværere at tabe sig i takt med, at jeg nærmer mig min estimerede kampvægt på 85 kg. Der skal ganske enkelt arbejdes mere for at få smidt de sidste kilo, men det er nu også helt okay: Det er efterhånden en del uger siden, jeg forligede mig med dette faktum.

Derfor var det nu alligevel dejligt at se, at der trods alt er forsvundet yderligere 0,9 kg siden sidste uge. Det betyder, at jeg nu er nede på 90,2 kg og et samlet vægttab på 30,8 kg i løbet af de seneste 16 uger.

I dag fik vi også feedback på de mange tests og målinger som vi har været igennem torsdag og fredag. Og heldigvis viste alle målinger en flot og positiv udvikling. Mit blodtryk ligger på et rigtig flot niveau, hvilepulsen er super lav og stabil og konditallet er steget fra 38,7 tilbage i midten af juni til nu hele 47,9, hvilket i følge målesystemet er “very excellent” for en mand på 41 år :o) Og nu vi er ved det med alder, så blev min BodyAge forbedret med yderligere et par år, hvilket betyder at min krop stadigvæk er yngre end min rigtige alder :o) Jeg vil ikke afsløre den præcise BodyAge alder her og nu – det må I have tilgode til det bliver vist på tv :o) Også fedtprocenten har rykket sig og er styrtdykket fra 34 procent til nu lidt over 20 procent og den skal såmænd nok blive endnu lavere.

Så alt i alt udvikler tingene sig i den helt rigtige retning og jeg kan jo også mærke det helt konkret i hverdagen i form af langt mere energi, velvære og overskud :o)

Comments

 1. Jeg er SÅ imponeret, følger lige som mange med i programmerne, men vil gerne lige ha lov at sige, at det ku godt li vises på den halve tid, er jo siiindsygt nysgerrig, nå:)

 2. abildjyden says:

  Jeg er vildt imponeret. Det at have en coach er alfa omaga. Jeg er typen der kommer længst med en indpisker eller flere. Jeg ville kunne bringe super resultater ikke kun på det kropslige, men også fagligt. Jeg ved andre steder kalder de det en mentor.
  Jeg følger programmet, og godt du gemmer lidt overraskelser til os…. Fortsat god fight.

 3. Mange tak til jer begge :o)

 4. mettebech says:

  Jeps Leif, vi følger skam med herude :-)

  PS: Min datter kom hjem fra skole og fortalte at Chris MacDonald var på besøg i vores lille by (Vodskov) i dag… men hun nåede at smutte igen før jeg fik at vide hvorfor ;-)

 5. Det er altid spændende at læse dine ugentlige resultater, og det er endnu bedre, når tingene går rigtig godt og fremad – godt klaret :)

 6. @Mette: Mange tak :o) Jeg håber, din datter havde en god oplevelse med Chris. Han er (ikke overraskende) meget inspirerende at høre på :o)

  @Michael: Mange tak :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: