Et positivt generationsskifte…

I dag kom nyheden om, at Bendt Bendtsen træder tilbage som konservativ partileder og økonomi- og erhvervsminister og at Lene Espersen overtager disse poster.

Nu stemte jeg som bekendt konservativt under folketingsvalget i november sidste år, hvorfor jeg har en vis interesse for, hvad der sker med dette parti.

I den sammenhæng synes jeg, det er super, at det er Lene Espersen, der nu tager over som partileder. Det siger jeg ikke fordi Bendt Bendtsen ikke har gjort det godt, for det synes jeg faktisk han har under de præmisser og rammer han havde.

Jeg tror bare, at Lene kan være med til at give De Konservative en meget skarpere profil i det politiske landskab. Jeg håber også, at hun som partileder kan få “smittet” de andre konservative politikere med hendes store politiske mod og energi.

Jeg ser det derfor som en meget positivt generationsskifte og jeg tror faktisk, det kan være med til at give De Konservative en større indflydelse i den politiske debat fremover.

Comments

  1. Læste lige på Berlingske.dk, at en ny meningsmåling giver De Konservative en fremgang på syv mandater, hvis der var folketingsvalg nu.

    Det lyder som om, at jeg ikke er den eneste, der synes at det er godt med Lene Espersen som formand for De Konservative :o)

    Læs eventuelt:

    http://www.berlingske.dk/article/20080912/politik/80912005/

  2. Og endnu en efter min mening interessant Berlingske Tidende artikel om emnet:

    http://www.berlingske.dk/article/20080913/politik/709130035/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: