En smuk, men også hård løbetur…

I dag har jeg deltaget i IT-Branchens årlige toplederkonference, der løber over to dage og bliver afholdt i Nyborg på henholdsvis Hotel Nyborg Strand og Hotel Hesselet.

Efter at have siddet ned hele dagen og lyttet til en masse spændende indlæg, kunne jeg godt mærke, jeg havde brug for at få rørt mig lidt. Heldigvis var der tid til en løbetur inden aftenens gallamiddag og underholdning.

Det blev til en smuk, men også meget hård løbetur på en times tid. Jeg løb nemlig langs strandkanten fra Hotel Hesselet og ud til Storebæltsbroen. Det var vildt hårdt at løbe i det løse sand, men omvendt var det også super effektiv konditionstræning. Samtidigt kunne jeg nyde det gode vejr og den flotte udsigt ud over vandet.

Returruten tilbage mod hotellet gik dog via diverse stier og veje – ellers tror jeg nu også, mine lægmuskler ville have sagt fra :o) Ikke desto mindre var det fedt at få rørt og jeg går nu i bad med en dejlig fornemmelse i kroppen :o)

Comments

 1. Hold da fast sikke en tur Leif. Jeg kan godt forstå du tog vejen hjem, men som du også skriver – en smuk tur. Jeg har en veninde der bor tæt på Hotel Nyborstrand så jeg er van til at kommer dernede. :-)

 2. Hotel Nyborstrand = Hotel Nybor Strand

 3. Hotel Nybor Strand = Hotel Nyborg Strand :o)

  Du bor jo også ganske tæt på :o)

 4. Det var en god skrive dag i går. :lol:

  Ja der erikke så langt – ca. 45 min.

 5. Er det opstarten til træning mod North Sea Beach Marathon næste sommer ;-)

 6. Det er bestemt en mulighed :o)

  Jeg har lige været inde på North Sea Beach Marathon websitet og kigge lidt. Det ser godt nok hårdt ud :o)

 7. Det skulle også være ret hårdt siger min pålidelige kilde, men heldigvis er der jo muligheden for at løbe halvmarathon eller 10/5k.

 8. Jeg må indrømme, at jeg selv om jeg er kommet i ganske god form, så ville en hele strandmataton være ikke så lidt af en udfordring. Det er ganske enkelt bare vildt hårdt at løbe i løst sand, så jeg tror bestemt at din kilde har ret :o)

Trackbacks

 1. […] på kost og specielt konditionstræning i denne uge. Så selv om det var hårdt med eksempelvis løbeturen i det bløde sand langs Nyborg strand og mine træningspas i går og i dag, har jeg alligevel kunne finde stor glæde og motivation i […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: