Denne gang beholder jeg min iPhone

For cirka seks uger siden lykkedes det mig, at få fat i et eksemplar af den nye Apple iPhone 3G smartphone (klik her for at læse om min umiddelbare oplevelse af iPhone 3G).

Jeg har to gange tidligere droppet iPhone i skuffelse over manglende understøttelse af push mail og 3G-netværk. Men denne gang har jeg dog besluttet mig for at beholde min iPhone.

Ganske vist var batterilevetiden ikke noget at råbe hurra for i starten, men efter at Apple lancerede en softwareopdatering af iPhone, er batterilevetiden blevet markant bedre. Samtidigt kan man nu ændre i kalenderaftaler, der er oprettet i Outlook. Man kan dog stadigvæk ikke invitere andre til at deltage i en kalenderaftale, men mon ikke Apple får rettet den mangel i en fremtidig softwareopdatering.

Faktisk har jeg langt mere glæde og gavn af min iPhone 3G, end af nogen af mine tidligere smartphones. Jeg bruger selvfølgelig telefon, sms, mail og kalender utrolig meget i forbindelse med mit job, men jeg har også stor gavn af nogle af de små applikationer, som man kan downloade fra Apples App Store. Jeg er blandt andet blevet ganske glad for WordPress applikationen, som gør det muligt at skrive og rette i indlæg, når jeg ikke lige er i nærheden af min computer. Det samme gælder Facebook applikationen, der gør det nemt at opdatere status, chatte og svare på beskeder.

Så alt i alt er jeg blevet rigtig glad for min iPhone 3G. Ordsproget om “alle gode gange tre” kom således til at holde vand denne gang :o)

Comments

  1. Hej synes det er synd du ikke har skrevet om gadgets længe. Det er ellers et emne der interessere mange. Med alle de nye produkter fra <apple burde der være nok at skrive om. Bare et input, men det kan jo være du dellere vil bruge tiden på at skrive om dine andre emner.

Trackbacks

  1. […] Verden Omkring Mig put an intriguing blog post on Denne gang beholder jeg min iPhone :o)Here’s a quick overview … e om min umiddelbare oplevelse med 3G-udgaven af med iPhone)….Faktisk har jeg langt mere glæde og gavn af min iPhone 3G, end af nogen af mine tidligere smartphones….For cirka seks uger siden lykkedes det mig, at få fat i et eksemplar af den nye Apple iPhone 3G (klik her for at læs…Ganske vist var batterilevetiden ikke noget at råbe hurra for i starten, men efter at Apple lancerede en softwareopdatering af iPhone, er batterilevetiden blevet m arkant bedre…. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: