Status uge 19: Jeg er optimistisk!

Jeg er ganske vist fortsat på status quo med et samlet vægttab på 30,8 kg, men jeg føler alligevel, at jeg har været igennem en positiv udvikling i denne uge.

Jeg kan mærke, at jeg har fundet en fornyet energi gennem min øgede fokus på kost og specielt konditionstræning i denne uge. Så selv om det var hårdt med eksempelvis løbeturen i det bløde sand langs Nyborg strand og mine træningspas i går og i dag, har jeg alligevel kunne finde stor glæde og motivation i træningen. Det er rigtig fedt, for det er det som gør, at man kæmper videre – også selv om det er rigtig hårdt!

Så jeg er stadigvæk sikker på, at jeg har fundet den rigtige formel og jeg er meget optimistisk. Jeg føler mig således sikker på, at jeg nok skal få tabt et kilo eller to i den kommende uge.

Comments

 1. Jeg synes, det er imponerende flot, at det er gået så godt, Leif! Og du kan blive til stor inspiration for andre. Det var spændende at læse om jer i Fri i lørdags.

 2. Mange tak, Madame :o)

  Er rigtig glad for at høre, at jeg kan virke som inspiration for andre.

  Ha’ en dejlig tirsdag.

 3. Hej Leif
  Jeg tænkte nok, det var dig.
  Kryptisk, synes du måske. Men jeg har lige set “Ha’ det godt”-programmet og tænkte igen igen på, at jeg syntes, jeg havde set dig før, måske her i blogland. Og så fandt jeg dig altså frem. For jeg ville bare lige sige, jeg synes, du har klaret det utrolig godt, og at jeg er glad for, at du er så glad for det – og viser det, som du gjorde det i aften.
  Keep up the good work! Du er virkelig stor inspiration.

 4. Mange tak for de søde ord, Conny.

  Og som jeg skrev til Madame, bliver jeg kun mere glad for at høre, at jeg kan inspirere andre :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: