Reminder: Sig din mening og vind!

Dette er blot en lille reminder om, at der stadig kører en konkurrence her på min blog.

Det er nemt at deltage i konkurrencen og vinderchancerne er gode :o) Det kræver kun, at du fortæller din mening om min blog. Det kan bare være en kort kommentar, men hvis du har lyst til at fortælle mig alverdens ærligheder om fejl og mangler ved bloggen, er du såmænd også velkommen til det :o)

Klik her for at komme til indlægget om den aktuelle konkurrence, hvor du også kan indtaste dine eventuelle kommentarer til min blog.

Comments

 1. Leif, din blog fejler ikke noget. Den er interessant, flot designet og den afspejler blot dig. Reflekter videre over de ting, som er vigtige for dig. Det er jo din blog, dit personlige space!

 2. Leif, det er din blog.

  Skriv på den måde som passer dig bedst, og om de emner som ligger dig på sinde.

  Behold din personlige stil.

  PS. Din blog er hel fin :)

 3. Jeg synes også godt om din blog.
  Det eneste jeg savner er muligheden for at få en mail tilsendt, hver gang der sker noget nyt i en tråd som jeg har svaret på.

 4. Jeg syntes din blog “spiller”. Du oploader indlæg om et bredt spektre af ting, som du interessere dig for eller har en mening omkring. På det seneste har det været meget interessant at følge med i dit personlige mål for et varigt vægttab. Hermed ikke sagt, at der aldrig er plads til forbedring, jeg kan bare ikke lige komme på noget, som ligger mig på sinde netop nu.

  By the way – keep up the good job about publishing receipts.

 5. Da konkurrencen nu er slut, er der lukket for kommentarer :o)

%d bloggers like this: