Chris På Vægten “Graduation Day No. 2”

I dag var der den sædvanlig fællestræning med Chris MacDonald – ganske som der er stort set hver eneste søndag. Hvad der til gengæld ikke var sædvanlig, var at der var dømt “Graduation Day No. 2”, hvilket er Chris’ betegnelse for hele 12 timers træning!

Jeg havde besluttet mig for at deltage i træningen i det omfang, jeg følte, jeg havde energi til det – selvfølgelig uden at tage nogen som helst chance for at blive overbelastet. Derfor droppede jeg at deltage i de to spinningtimer om morgenen og ikke mindst de 150 gange op og ned af trapperne i Parken.

Jeg “nøjedes” således med en masse power walking på løbebåndet, da vi var tilbage i fitness dk’s lokaler på Østerbro efter “trappeøvelsen” i Parken.  Faktisk lykkedes det mig, at få forbrændt næsten 3.000 kalorier under træningen, hvilket jeg er meget stolt af. Jeg havde trods alt være indlagt på Frederikssund Hospital tre tage! Jeg kunne endda mærke, at jeg fik mere energi i løbet af træningen.

Det var således en utrolig rigtig fed oplevelse at deltage i “Graduation Day #2”. Det var fantastisk at opleve mine holdkammerater og se, hvordan de knoklede løs på imponerende vis og gennemførte et træningspas, som forholdsvis få mennesker kan gennemføre. De er sgu seje, min holdkammerater :o)

Comments

 1. Det må virkelig være en helt fantastisk dag med træning og træning!
  Jeg indrømmer, jeg er lidt misundelig ;-)

  Det var vist en god ide at tage det roligt ovenpå dit ildebefindende. Men det mener Chris vel også?
  Alligevel fik du forbrændt mange kalorier. Flot!

 2. Det mener Chris bestemt også, Marianne :o)

  Og tak :o)

 3. Tak for de pæne ord; vi VAR også flittige! Men det var du jo også, i allerhøjeste grad :o).
  Ikke mindst var du der for os allesammen hele dagen, hvilket var rigtig rart. Især til sidst, hvor man var lidt tyndslidt både psykisk og mentalt. Tak for det :o)

 4. Anytime, Stine :o)

Trackbacks

 1. […] du er nysgerrig efter at se, hvordan det gik under træningen i Parken i forbindelse med “Graduation Day No. 2“, så kan du klikke her for at få adgang til en masse gode fotos af Chris og mine […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s