Og vinderne af konkurrencen er…

Efter at have kæmpet med lidt dårlig samvittighed som følge af travlhed her på det sidste, tænkte jeg her til morgen, at nu måtte jeg altså få taget mig sammen og få kåret vinderne i den lille konkurrence, som jeg udskrev tilbage i midten af september måned.

Først og fremmest tak for de mange gode kommentarer og konstruktive forslag. Det er supergod feedback som jeg helt sikkert kan bruge i den videre udvikling af min blog.

Der var i alt 14 personer, der afgav deres kommentar og feedback i forbindelse med konkurrencen. Oprindeligt havde jeg sat 10 præmier på højkant, men når jeg nu har smølet lidt med at få trukket vinderne, har jeg har besluttet mig for at forhøje antallet af præmier med yderligere fire til i alt 14 styk. Der vil således være præmier til alle og dermed bliver alle deltagere gjort til vindere i denne konkurrence. Se, det er er en ægte win-win situation :o)

De 14 vindere er: Catarina, Conny, Deborah, Frank Reves, Helle Aagren, Leif Jensen, Maria, Mette Bech, Marianne (Cirkusprinsesse.dk), Marianne (Frem I Lyset), Marianne (Mariannes mening), Nina Kragesteen, Therese (CopenhagenDaily) og Tina Thomsen.

Jeg sender en mail til vinderne med henblik på at få jer til at oplyse den postadresse som I ønsker præmien sendt til. Præmierne er indkøbt og er klar til afsendelse, så jo før I svarer på min mail, desto hurtigere kan I få jeres præmie :o)

Endnu engang tak for jeres kommentarer. Jeg sætter stor pris på, at I gad bruge tid på det. Bliv endelig ved med at komme feedback, idéer og kritik, hvis I skulle komme i tanke om noget, når I fra tid til anden kigger forbi min blog :o)

Comments

 1. Hej Leif
  Jeg har modtaget mail fra dig, men kan se du ikke linker mig som vinder. Måske du har taget fejl af mig og den anden Therese? ;-)

 2. Tina Thomsen says:

  Konkurrence eller ej. Jeg kommer altid gerne med feedback eller input. Tak for det sjove initiativ og ikke mindst præmien. Jeg venter spændt på posten.

  TT

 3. Så er min adresse sendt :0)

  Tak for sjov konkurrence. Der er meget flot med alle de gaver, du sender ud!

 4. @Therese: Det var bare mig, der havde brugt et forkert link. Det er hermed rettet :o)

  @Tina: Jeg sætter stor pris på din feedback og er glad for at du vil bruge tid på det. God fornøjelse med præmien :o)

  @Marianne: Selv tak og tak for feedback.

 5. Ja jeg kan ikke finde ud af det der fancy med “krydsreference”, som fx Deborah gør ovenfor.
  Så jeg vil bare her sige TAK for de fine præmier. En dejlig film baseret på en af de mest spændende bøger, jeg har læst (Da Vinci Mysteriet) + en af mine yndlingsvæsker: rød og hvid vin :-)
  Du har så meget overskud, Leif, så igen engang, TAK.

 6. mettebech says:

  1000 tak for den flotte præmie Leif – jeg vil glæde mig til både film og vin!

 7. Vil bare lige sige tusind tak for dvd’en :)
  Jeg er vild med Klovn.

 8. @Conny: Det var skam så lidt og god fornøjelse med det hele.

  @Mette: Også selv tak og god fornøjelse – det vil sikkert være en god kombination, altså med film og vin :o)

  @Helle: Var så lidt. Det glæder mig at høre, at jeg har ramt rigtig :o)

Trackbacks

 1. […] kom en pakke med posten. Og det vidste jeg jo godt, der ville. Synes det var meget gavmildt af Leif, at præmiere os alle. Og sikke en fin præmie. En film […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: