Liberal Alliance: Et fint nyt logo, men…

Ny Alliance har som bekendt skiftet navn til Liberal Alliance og i samme moment erklæret sig som værende et 100 procent liberalt, borgerligt orienteret parti (hvad de dog et eller andet sted allerede meldte ud ud tilbage i slutningen af marts måned i år)

Med det nye partinavn følger også et nyt logo, som jeg personligt synes er pænt og nydeligt. Men nu er det jo ikke nok med et flot logo. Der skal lige som være en god portion substans, visioner og troværdighed i et politisk parti.

Jeg kan såmænd sagtens finde substans og vision i Liberal Alliances partiprogram. Det står til gengæld mere sløjt til med troværdigheden i partiet. Naser Khader fejlede som bekendt big time under seneste folketingsvalg i forhold til at gøre det klart for vælgerne, hvem han ville pege på som statsminister. Og blandt andet af den grund, fik Ny Alliance ikke min stemme i november 2007).

Om så Liberal Alliance når at få tid nok til at rette lidt op på troværdigheden inden næste folketingsvalg, vil kun tiden vise.

Comments

 1. Apropos Liberal Alliance, så er de måske på vej til at få et folketingsmedlem mere:

  Læs eventuelt:
  http://www.berlingske.dk/article/20081013/politik/810130310/

 2. Det er den samme gamle utroværdige vin, på nye flasker :( Fuldstændig ligemeget!

 3. Leif Jensen says:

  I disse alvorlige tider, er det nu rart at såvel medier som Christiansborg kan skabe lidt underholdning. Man længes næsten tilbage til tiden med Jacob Haugård, der trods alt var sjov med vilje.

 4. apropos folketingsvalgene007, 20??, osv.

  Nu opføres operetten
  “Valg i Danevang”
  Folketingskandidaterne er på pletten
  og bryder ud i sang.
  Helt uden at blive den mindste smule flove
  lover de uopnåeligt guld og grønne skove.
  Tit danser duelanterne en munter menuet,
  mens de synger denne hidsige duet:
  “Alt hvad du kan, kan jeg gøre bedre.”
  Man er da også bedst til sig selv at hædre!

 5. Ny tank, samme gylle

 6. Jeg er fuldstændig enig – selvom partiet måske egentlig kan være et ‘godt’ parti for mange danskere, ja, så har Khader simpelthen tabt så meget troværdighed, at jeg tror, mange vil have MEGET svært ved at stemme på ham (igen) :-(

 7. Ja, altså, jeg er vist enig med de fleste andre: jeg har svært ved at se hvordan man overhovedet kan tage det parti alvorligt. Og det gælder for øvrigt også Naser Khader. Hans seneste omtale af Malou Aamund og Gitte Seeberg som “forkælede møgkællinger” er så useriøs og uværdig, at det afslører hans manglende diplomatiske evner. Jeg har svært ved at forestille mig, at Naser Khader kan samarbejde med nogen som helst – og hvis han ikke kan samarbejde……. Nej, jeg har meget svært ved at tro på Liberal Alliance.

 8. Alvorligt talt så tror jeg ikke de overlever næste folketingsvalg – hvad er forskellen på dem og de andre?

 9. Ja ja, og hvad skal de så hedde efter næste folketingsvalg?

 10. Måske skulle “det nye parti” starte med at sige farvel til den person, som har skabt så meget usikkerhed omkring Ny Alliance i form af Naser Khader.

 11. Simon Wedege says:

  Jeg tror folk glemmer, at der ikke gik lang tid, før partiet Ny Alliance blev stiftet, til at der kom folketingsvalg. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt de egentlig fik et parti, op og køre.

  Hvad angår deres dårlige kommunikation, skal de nok få rettet op på, inden der igen er folketingsvalg. Jeg synes dog det er umuligt, som andre gør, at spå om, hvordan det vil gå dem, til næste folketingsvalg om 3-4 år.

  Jeg har hørt fra flere liberale, der mener at DF skal sættes uden for indflydelse, så jeg tror bestemt der er grundlag nok for Liberal Alliance. Det skal som sagt blot have styr på deres kommunikation til vælgere og pressen. Det var hovedproblemet ved sidste folketingsvalg.

 12. Du har bestemt fat i nogle af de rigtige ting, Simon.

  Personligt tror jeg bare, at partiet vil kæmpe med troværdigheden, så længe at Naser Khader er partiformand, endsige bare med i partiet.

 13. Thomas Just says:

  Det er jo demokratiet længe leve… at kunne samle underskrifter nok, skabe et parti på kendte personer og så få tildelt en masse penge og ressourcer fra samfundet – så man kan få råd til bl.a. at et reklamebureau kan lave flere flotte logoer – flotte partiprogrammer, flyers etc…

  For mig er Liberal Alliance et bevis på, at vi nogen gange et for blåøjene – tænk hvis nogen tror på at det engang rigtig bliver til andet – end til grin…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: