Er hun egnet til at være vicepræsident?

Er Sarah Palin egnet til at blive USA’s næste vicepræsident?

Døm selv ud fra følgende indslag fra CNN. Klik blot på “play” knappen nedenfor for at se YouTube videoklippet, hvor en af USA’s mest erfarne politiske journalister kommenterer et CBS-indslag med Sarah Palin.

Comments

 1. Leif Jensen says:

  Det kræver vist ikke en doktorgrad i politisk analyse for at gennemskue at Sarah Palin nok ikke er helt egnet til at blive vicepresident. Jeg har dog set enkelte korte klip i TV hvor hun rent faktisk får gennemført en hel sætning. Og hun har da også udtalt sig om noget af det allervigtigste amerikanerne har at tænke på i denne valgkamp – nemlig at abort jo er roden til alt ondt i det amerikanske samfund – og hun har da også været på en enkelt rejse udenfor USA – det sammenlagt med at hun kan se til Rusland, giver hende jo en fantastisk bred international erfarring.
  Man kan da kun håbe at Amerikanerne ved dette valg tager ansvar for deres egen fremtid, og rejser sig fra deres magelige sofa for at gå ned og afgive deres stemme.

 2. Hvis hun er blandt de bedste, som republikanerne kan komme op med – så må det stå virkelig slemt til. På den anden side så er Mr. Bush jo blevet valgt hele 2 gange, hvilket, for mig, viser, at amerikanerne hverken stemmer med hjernen eller hjertet….Det er mig virkelig en gåde, hvilke kriterier USA’s ledere bliver udvalgt efter!

 3. Jeg synes faktisk det er mere relevant at spørge om hun er egnet til at være præsident.

  Hvis den 72 årige McCain skulle vinde, og hans helbred ikke holder* hans 4-årige periode, så får hun nøglerne til deres atomvåben :-S

  *) Ifølge http://www.dst.dk/Sites/KVM/Befolkning/bef_alder.aspx går det ned ad bakke for mænd når du kommer op i den alder …

 4. Ja, det står sandelig slemt til, og jeg er enig med Lars. At Bush nu har været valgt to gange er en katastrofe for landet – og for hele verden.

 5. Man skal passe på hvad man siger, for det viser sig at Palin aldrig har set Rusland fra Alaska! http://www.youtube.com/watch?v=Q_puI_E17YU

 6. Åh, jamen suk….jeg har ingen kommentarer, andet end at det er pinligt….og forfærdeligt…..og pinligt….. argh…..

 7. Det er jo et interview ud af mange. Du skal ikke bilde mig ind, du ikke kunne finde interview’s med mange, mange andre højtstående politikere, hvor de fremstår lige så pinlige. At det er pinlig, det er helt sikkert, men andre har gjort det mindst lige så skidt!

 8. @Deborah: Selvfølgelig findes der andre sider af Sarah Palin, men når hun lægger billet ind på “jobbet” som USA’s vicepræsident og potentielt set også præsident, må man efter min mening forlange at det er “den skarpeste kniv fra skuffen” som man finder frem. Det synes jeg bare ikke er tilfældet med Sarah Palin.

 9. Lars Jakobsen says:

  Tænk hvis john MCcain vinder valget, bliver syg eller falder død om, så blev hun leder af de væbnet styrker.. – Jeg tør ikke tænke på det..

 10. Jeg er meget enig, Lars, og jeg tør bestemt heller ikke tænke den tanke.

 11. Apropos det amerikanske præsidentvalg, så tjek lige et lille indlæg på Junioramas blog:

  http://www.juniorama.dk/2008/10/valget-i-usa-teknisk-set.html

 12. Apropos dette indlæg, så er det lige før, at jeg på trods af jeg er erklæret ateist, begynder at håbe på, at Gud ikke ønsker at Sarah Palin stiller op som præsidentkandidat til den tid.

  Læs eventuelt:

  http://www.berlingske.dk/article/20081111/valgiusa/701140053/

 13. Og endnu et apropos Sarah Palin: Et dejligt lille videoklip på Junioramas blog…

  http://www.juniorama.dk/2008/12/sarah-palin-greatest.html

 14. Og endnu engang apropos Sarah Palin og surprise surprise: “Medierne hadede mig”:

  Læs: http://www.berlingske.dk/article/20090111/detnyeusa/90111009/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: