Nu ser det vist endnu mere lovende ud…

Efter den tredje og sidste tv-debat mellem John McCain og Barack Obama, ser det vist endnu mere lovende ud for sidstnævnte i forhold til chancerne for at blive USA’s næste præsident. I hvert fald har de amerikanske tv-seere erklæret Obama som en klar vinder af nattens tv-debat i følge en artikel på Berlingske.dk.

Nu skal man som bekendt ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt, og der kan nå at ske meget, inden den 4. november 2008, hvor det amerikanske præsidentvalg bliver afholdt. Men som nævnt, ser det lovende ud for Barack Obama og det er stadigvæk helt okay med mig.

Comments

 1. Nej – man har vel lov at håbe der ikke er al for mange der siger et (fordi de føler det er det korrekte at sige) og stemmer et andet…
  Håbet er lysegrønt :-)

 2. Til de mere useriøse politiske argumenter er også, at Barack Obama er en pæn mand, som vi sagtens kan holde til at skulle kigge på i mange år frem.

 3. Jeg synes, det er spændende, at det ser ud til, at amerikanerne vælger en sort person til det højeste embede. Når man ellers hører amerikanerne udtale sig i diverse voxpop-sammenhænge, er der altså stadig mange, der har “gamle dage” siddende i sig et eller andet sted.

 4. Leif Jensen says:

  Godt dopet af adskillige kopper stærk kaffe, havde jeg holdt mig vågen inat for at se denne sidste tv debat live. Havde bla. glædet mig til at se hvor desperat McCain vill blive for at udnytte denne snart sidste chance – og det var tydeligt at se at det var en presset republikansk kandidat, som nok havde forventet at han kunne vende meningsmålingerne med et kikset forsøg på at få sympati for sine sårede følelser. Jeg synes klart at Obama var den mest troværdige, og viste mest indsigt i økonomi og indenrigspolitik, hvorimod man får indtrykket at MCain’s stærkeste side er at han ved alt om krig – og lige pt. er det vist ikke mere krig som USA har brug for.
  Som Merle Haggard synger: “Let’s get out of Iraq and get back on the track
  And let’s rebuild America first. Why don’t we liberate these United States
  We’re the ones who need it the most”.

 5. Lad os krydse fingre, Leif! Og vi er helt enige om, hvem vi krydser for :-)

 6. Det vil også være helt fint i min bog, hvis Obama går hen og bliver præsident.

  Fristes i hvertfald til at tro, at hvis den forkerte person vinder, så synker skuden da først.

Trackbacks

 1. […] forlængelse af mit indlæg i går om, at flertallet af de amerikanske tv-seere erklærede som Barack Obama den klare vinder af den […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: