Hvem tror du vinder?

OPDATERET: Efter input fra Anna, har jeg opdateret indlægget med yderligere en afstemning således, at du nu kan tage stilling til, hvem du tror vinder og hvem du håber vinder.

I forlængelse af mit indlæg i går om, at flertallet af de amerikanske tv-seere erklærede som Barack Obama den klare vinder af den tredje og sidste tv-debat mellem ham og John McCain, tænkte jeg, det var på sin plads at lave en lille afstemning på min blog. Så kan jeg også nemlig også få testet den nye afstemningsfunktion som WordPress nu tilbyder deres blogbrugere :o)

Og efter du har stemt på en af kandidaterne, kan du jo overveje, om du lige frem tør sætte penge på, hvem der vinder præsidentvalget. Mangler du et hint om, hvem bookmakerne tror vinder og hvad oddsene vil være, så tjek denne artikel på Berlingske.dk :o)

Comments

 1. Det er smart, at du kan lave afstemninger med WordPress, Leif. Jeg har stemt og glæder mig til at se resultatet :-)

 2. Du burde næsten have to afstemninger: ‘Hvem tror du vinder’ og ‘hvem håber du vinder’ ;)

 3. mettebech says:

  Jeg håber flertallet får ret. Det bliver spændende med en lidt yngre model på posten – og så oven i købet af afroamerikansk afstamning!

 4. Obama SKAL vinde!
  Andet ville næsten ikke være til at bære…

 5. @Madame: Ja, det er faktisk ganske smart :o)

  @Anna: Tak for idéen, den er hermed taget i brug :o)

  @Mette og Lotte: Jeg er helt enig :o)

Trackbacks

 1. […] har netop lige tjekket den afstemning, som jeg satte i gang i går morges og det aktuelle resultat er vel ikke så overraskende, når det […]

%d bloggers like this: