Før og efter…

I dag var jeg blevet inviteret til at give et foredrag om, hvad man som virksomhed kan tillade sig i forhold til sundhedstiltag overfor medarbejderne. Det skete i forbindelse med en sundhedskonference som Falck Healthcare afholdte overfor cirka 180 HR-ansvarlige fra alle mulige danske virksomheder. Det gik rigtig godt med præsentationen og jeg fik masser af god feedback fra deltagerne – dejligt :o)

I forbindelse med udarbejdelsen af min præsentation, havde jeg fundet et par fotos frem til et par slides om min egen tilgang til sundhed efter at jeg gik i gang med Chris MacDonald projektet tilbage i starten af maj måned i år.

Efter som jeg har skrevet en del indlæg om min deltagelse i dette projekt, tænkte jeg, at jeg også hellere måtte offentliggøre disse “før og efter” fotos for min trofaste bloglæsere. Jeg må indrømme, at jeg ganske enkelt ikke så mig selv på den måde tilbage i starten af maj måned, men et foto lyver som bekendt ikke. Der skal dog ikke herske tvivl om, at jeg synes bedst om fotoet til højre :o)

Comments

 1. Der er markant forskel på de to billeder. Hvor er det sejt at du er nået dertil. Du er et strålende eksempel på, at er der en vilje er der også en vej. Du har ændret din livsstil og er fast besluttet på, at du aldrig vil havne i det gamle mønster igen. Jeg er fuld af beundring.

 2. Mange tak for de flotte ord, Catarina :o)

  Jeg føler mig også overbevist om, at jeg aldrig vil ende i det gamle mønster igen. Det bliver hårdt, men rigtig mange af de sunde rutiner er allerede godt forankret i krop og sind.

 3. Leif – jeg kan lide begge billeder – for det er vigtigt at se på mennesket, men du ved hvad forskellen er på de to og derfor vælger du den til højre, Jeg syntes det er så flot det du har opnået på så kort tid. Når du ser et år tilbage havde du så troet at du om et år ville stå her hvor du står i dag? Og hvad hvis nogen havde sagt det til dig? Havde du overhovedet troet at det ville ende så flot da du gik ind i projektet…..

 4. Jeg har som sådan heller ikke noget i mod billedet til venstre, men udover at være meget “lettere” på det højre billede, har jeg det også bare markant bedre i dag – i høj grad fysisk, men bestemt også mentalt og i forhold til energi og overskud.

  Med hensyn til om jeg havde troet, at jeg ville ende, hvor jeg er i dag, så er svaret absolut nej :o) Først og fremmest havde jeg aldrig troet, at det ville gå så hurtigt og dernæst heller ikke, at jeg ville opnå så gode og markante resultater.

 5. Sikke en forandring og forskel!

  Det har været hårdt arbejde, men det er vel godt arbejde med det resultat, du nu har nået!
  Det er vildt godt gået, og der stråler også en masse enerig ud af dit højre billede, syntes jeg!
  Tillykke :0)

 6. Jeg synes bestemt, at det er godt arbejde, Marianne :o)

  Og mange tak for de søde ord :o)

 7. Leif Jensen says:

  Ja ja, man kan lave meget med Paint Shop Pro :) Godt gået Leif – det glæder mig på dine vegne at du har haft succes med dit projekt.

 8. Pokkers også, Leif – du har afsløret mig :o)

  Tak for den positive tilkendegivelse :o)

 9. Hold da op! Det er jo næsten to forskellige personer der er på de billeder.

  Den til højre ser helt klart sundere og bedre ud :)

  Det har været fantastisk at følge din udvikling/rejse mod et sundere liv.

  Du har min dybeste respekt og fantastisk godt gået!!

 10. Mange tak for de søde ord, Anne. Jeg bukker og nejer :o)

 11. Wohaa.. Sikke en forvandling hva Leif. Det ser super godt ud :-D

 12. Tak, Marianne – jeg får jo helt røde kinder med alle de søde ord :o)

 13. Og hvis du kommer i pengemangel, kan du sælge dine “før” og “efter”-billeder til et tab-dig-hurtigt produkt fra kuponkataloget :o)

 14. mettebech says:

  Det er et ret imponerende og meget synligt resultat, du har opnået på kort tid. Du ser jo helt fantastisk ud i dag Leif – det lyser ud af øjnene, at du har det godt med dig selv.

  Men du har sandelig også knoklet for det. Jeg har været med på bloggen næsten hele vejen og har flere gange tænkt, at din træningsindsats også kræver nogle utroligt priviligerede familie- og arbejdsforhold. Jeg ville i hvert fald som alene mor med fuldtidsjob have meget svært ved at finde så meget tid til mig selv.

 15. @Frank: Ja, jeg må være en ideel kandidat til et slankepulver på TV-Shop eller i kuponkataloget :o)

  @Mette: Mange tak :o) Og ja, det har i høj grad krævet ofre og prioritering, men jeg synes at det har været det hele værd.

 16. Ved du hvad ?

  Ham til højre – han hviler altså på en eller anden måde. Han er måske lidt sat, men han tager liver for givet og giver fra sig derefter!

  Ham til venstre – han søger altså på en eller anden måde, han udstråler jægerens energi. Han vil et eller andet – jagten er igang!

  Må hans jagt lykkes!

 17. Det har været en sej process at følge her udefra, du har imponeret i dén grad Leif. Og jeg forstår så godt din glæde ved resultatet, den er markant synlig og du ser både mere tilfreds og sund ud på det højre, selv om jeg også er enig i at du ser godt ud på dem begge.

  Det var en rigtig god ide at bruge dig selv så direkte i dit oplæg, altså hvis ikke det var dét du var inviteret til:)

 18. Ja undskyld i farten fik jeg vist byttet om på højre og venstre men du har sikkert fanget pointen ;-)

 19. @Frank: Mange tak for de flotte ord og jeg havde heldigvis fanget det med forbytningen :o)

  @Pia: Mange tak for det og ja, jeg er bestemt glad og stolt over, hvad jeg har opnået og fået ud af livsstilsforandringen i form af mere energi i hverdagen og et langt bedre selvværd. Idéen med at bruge mig selv direkte i oplægget, var at jeg gerne ville fortælle, at jeg mener jeg har noget at have det i, når der skal tales sundhed på jobbet :o)

 20. Jeg kan faktisk også godt lide begge billeder. Du ser meget afbalanceret ud og ligner en mand med masser af selvtillid – jeg tror selvtillid er vigtigt, uanset hvad man gerne vil opnå her i livet. Men det viser måske bare at du har en stærk personlighed, som skinner igennem. Men det er sjovt at se de to billeder og det er en meget imponerende udvikling. :D

 21. Og dét har du i den grad. Du er en succeshistorie som jeg er sikker på vi er mange der kan drage nytte af, om behovet er vægttab eller bare en mere sund livsstil:)

 22. @Jens: Mange tak for de mange venlige ord, Jens :o)

  @Pia: Også mange tak til dig. Er kun glad for, hvis jeg kan virke inspirerende for andre.

 23. Du er sgu for sej leif :-)

  Dbh Martin

 24. Mange tak, Martin :o)

Trackbacks

 1. […] Hvis du ikke fik set indlægget om “Før og efter”, så klik her for at se forskellen […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: