Status uge 28: Stolt og rørt…

Stolt og rørt...

I dag skulle vise sig at blive en helt speciel dag. Det blev nemlig dagen, hvor jeg nåede det overordnede mål for i forbindelse med “Chris På Vægten” projektet.

For en gangs skyld valgte jeg at lade være med at stå op på vægten fra morgenstunden. Jeg ønskede ganske enkelt, at vente med at få at vide, hvor meget jeg vejede, indtil vores kontrolvejning umiddelbart før dagens to spinningtimer med Chris.

Jeg havde spurgt Chris, om han ville være tilstede under vejningen, hvad han gerne ville. Jeg føler virkelig, at jeg skylder ham utrolig meget for den livsstilsforandring, som jeg har været igennem i løbet af det sidste halve års tid og jeg ville derfor gerne, at han var tilstede, hvis det var i dag, at jeg nåede målet.

Og det skulle vise sig, at jeg nåede målet og endda lidt til. Efter seks måneder og 21 dage viste vægten, at jeg nu vejer 84,4 kg og at jeg dermed har opnået et samlet vægttab på 36,6 kg (siden 1. januar 2008 er det endda 40,6 kg jeg har “smidt”). Det blev et meget emotionelt øjeblik for mig, da displayet på vægten viste “84,4” efter adskillige sekunders tøven som følge af mine ben ganske enkelt rystede. Jeg må indrømme, at jeg ikke kunne lade være med at holde tårerne tilbage, for det betød rigtig meget for mig at nå i mål efter at have kæmpet så hårdt og ydet en så stor indsats.

Jeg vil gerne takke Chris og vores hjælpetræner Mette for deres vedholdende støtte, sparring og coaching. Uden deres assistance ville jeg utvivlsomt aldrig være nået i mål. Jeg ved godt, at jeg har gjort det meste af arbejdet selv, men uden deres opbakning, råd, vejledning og til tider også skideballer, havde jeg aldrig nået til, hvor jeg er i dag og på så forholdsvis kort tid.

Jeg vil også gerne takke resten af det oprindelige “Chris På Vægten” hold, det vil sige Cecilie, Henriette, Morten, Ole, Pernille, Søren og specielt Peder og Stine, som er i den grad bare har mødt trofast op til stort set alle fællestræninger. Jeg vil også gerne give Stine et par ekstra ord med på vejen, da hun har betydet ekstra meget for mig og er gået hen og blevet en af mine allerbedste venner. Tusind tak, Stine: I lighed med Chris og Mette, har jeg svært ved at sætte ord på den betydning som du har haft for min udvikling i forbindelse med projektet. Du har virkelig hjulpet mig igennem specielt de svære perioder af hele min livsstilsforandring. Tusind, tusind, tusind, søde Stine :o)

Efter at have forbrændt langt over 275.000 kalorier, hvad der svarer til over 110 marathonløb og have brugt næsten 400 timer på træning i løbet af mere end 225 træningspas, gælder det nu om at komme ind i god vedligeholdelsesrytme. Det er faktisk nu, at det for alvor bliver svært. For selv om jeg er nået i mål, drejer det sig nu om at få livsstilsforandringen forankret i vaner, som jeg forhåbentlig kan holde resten af livet.

Så rejsen er på ingen måde slut. Tværtimod er den først begyndt for alvor nu og jeg glæder mig til at vise omverdenen, at det er muligt at blive normalvægtig og få et meget bedre liv. Der er ingen tvivl om, at det kræver en stor indsats til at starte med, men min pointe vil altid være, at hvis man vil, er det muligt og at det er besværet og indsatsen værd – ganske som med alt muligt andet her i livet!

Endnu engang tak til Chris, Mette, Peder og Stine og alle de andre, der har støttet mig undervejs: I er bare de bedste!

PS: Hvis du ikke fik set indlægget om “Før og efter”, så klik her for at se forskellen :o)

Comments

 1. Søde Leif, det er en kraftpræstation uden lige du har udført, og det har været en fornøjelse at følge dig hele vejen. Du aner ikke hvilken motivation det har været for mig at se især dig og Peder lægge så mange kræfter i det her projekt – og heldigvis tabe jer tilsvarende meget.

  Jeg ved, at du har haft nogle meget svære måneder i løbet af efteråret, og jeg tager i dén grad hatten af for, at du bare har fortsat-fortsat-fortsat, selv om det må have syntes umuligt for dig at komme videre, når du ikke tabte dig på trods af den afsindige træningsmængde. Jeg tror, de fleste ville have givet op, hvis de havde været i dine sko i løbet af efteråret.

  Jeg glæder mig, til jeg kommer i mål ligesom du og Peder – der er 2,5 kg til de 35 kg, men de sidder godt fast, er jeg bange for. Jeg ved dog, at de ryger af – især fordi jeg har dig, trænerne og resten af holdet at støtte mig til.

  Til lykke med det, søde Leif! Du ved selv, hvad jeg synes om dig :o)

  Mange knus fra Stine

 2. Søde Stine,

  Tusind tak for de søde ord. Jeg er kun glad for at høre, at jeg har kunne virke motiverende på dig under forløbet. Jeg kan kun sige i lige måde!

  Og jeg vil i den grad også gerne takke dig for din støtte og specielt under et par svære måneder i efteråret, som du også selv skriver. Vid at jeg selvfølgelig altid vil være der for dig og bakke dig op i jagten på de sidste 2,5 kg.

  Du er bare en fantastisk god ven og du ved også, hvad jeg synes om dig :o)

 3. Det er så stort og jeg ville ønske jeg kunne opnå samme mål, men jeg er igang med livsstilsændringen og jeg er stolt af mig selv…Og som du skriver – det er nu det bliver svært, det er nu du skal stå din prøve.
  På samme måde som når man har fået kørekort. Man skal jo først til at lærer at køre bil når kortet er i hus og det kan tage lang tid.
  Jeg tror på dig Leif – for du har en stor vilje og jeg tror på at livsstilsændringen for dig er gældende….
  Et kæmpe stort tillykke fra mig :-)

 4. Mange tak, Marianne :o)

  Jeg går i hvert fald benhårdt efter at få livsstilsændringen helt ind under huden og gøre det hele til en god vane.

  Det lyder da bestemt også som om, at du selv er godt på vej og du skal bestemt også være stolt over din egen bevidsthed om det. Også held og lykke til dig!

 5. Stort tillykke skal det lyde fra mig. Super super flot gået gået!!

  Som sagt har det været helt fantastisk at følge dig. Det er noget af en bedrift du har du begået.

  Du er nu min store helt, med motivation, team og ekstremt hårdt arbejde både mentalt og fysisk, kan vi alle mere end vi går rundt og tror, har du lige bevist :)

  Endnu en gang STORT TILLYKKE med dit opnåede vægttab :)

 6. Mange tak, Anne :o)

  Jeg er også ganske stolt over, hvad jeg har opnået, men det skyldes helt sikkert også, at de utrolig mange anstrengelser har båret frugt og ikke mindst tilfredsstillelsen ved at nå et mål, som man har sat sig.

  Du arbejder jo også selv på den måde i forhold til dit mål i forhold til de ambitioner du har på det sportslige område. At jeg ligefrem fremstår som din store helt, føler jeg mig meget beæret over, om end jeg nu nok tror, at du har en endnu større viljestyrke og determination end jeg har :o)

 7. Kæmpe stort tillykke herfra også Leif :-)

 8. Mange tak, Jan :o)

 9. Stort tillykke Leif!
  Det er så vildt flot, det du har gjort for dig selv. Du skal være stolt.
  Når du beskriver, hvor meget du har tabt dig, hvor mange kalorier, du har forbrændt og timer, du har brugt, så lyder det helt uvirkeligt, men når jeg så ser billedet af dig før og nu, kan jeg jo tydeligt se resultatet.
  Det er så flot gået!

  Stort tillykke! :0)

 10. Tak skal du ha’, Marianne.

  Ja, det virker helt urealistisk med de mange træningstimer jeg har lagt i det og alle de kalorier, som jeg har forbrændt, men ikke desto mindre har det været nødvendigt for at nå i mål.

  Det har været utrolig hårdt at gennemføre både fysisk og mentalt, men det har været det hele værd :o)

 11. Sådan Leif!

  Det har været ganske interessant at følge med på sidelinjen, og har uden tvivl smidt motivation af sig. Men jeg håber da også, at fremtiden bringer interessant læsning ;)

  Tillykke!

 12. Tak, Michael.

  Det at godt at høre, at det har været interessant for dig at følge med. Jeg er sikker på, at det vil det også være fremover. Der kommer i hvert fald nye udfordringer til i fremtiden og dem har jeg bestemt tænkt mig at berette om :o)

 13. Hej Leif
  stort tillykke, det har været en fornøjelse af følge dig, og stå ved din side igenem mange timer i træningslokalet, det du har gjort er noget kun en supermand som dig kan, tros de vanskeligheder du har mødt på din vej kom
  vi i mål sammen og det var en super oplevelse, og jeg ville aldrig være nået så langt uden din, Stines, Chris og Mettes fantastiske støtte, og selvfølgelig også støtten fra de andrer på holdet.

 14. Hej Peder,

  Mange tak og i lige måde! Det er altså også mega sejt gået af dig! Jeg er dybt imponeret over, at du nu har smidt over 45 kg!

  Som jeg skriver i mit indlæg, skylder jeg dig også en stor tak for din støtte undervejs. Du har bestemt også en aktie i, at jeg er nået i mål.

 15. Godt motioneret – og i øvrigt mange tak for bogen jeg fik ind af døren!

 16. Mange tak, Kristoffer og det var skam så lidt med bogen :o)

 17. Leif Jensen says:

  Det lyder jo så nemt “løb en tur og tab nogle kilo – og hold så op med at æde usundt”. Men kun du ved hvilken udfordring det har været for dig – og jeg synes at kunne læse mellem linierne at det har været letterre sagt end gjort. Så derfor, et kæmpestort tillykke herfra, og de bedste ømsker om at du kan holde fast i din nye livsstil.

 18. Mange tak, Leif.

  Og ja, det har været uendelig meget lettere sagt end gjort, men forløbet har også virkelig lært mig, at man kan, hvis man virkelig vil. Processen har også lært mig, at de ikke kun gælder i forhold til det at tabe sig og leve et sundt liv, men i forhold til så mange andre ting her i livet!

 19. Hej Leif
  Puha jeg kender godt den følelse af at skulle stå på vægten og håbe på at man bare har tabt sig lidt. Jeg startede på weight watchers for ca. 1 års tid siden og tabte mig 16kg på 6 måneder, hvor jeg ikke havde en eneste måned hvor jeg havde taget på. Jeg har siden kunnet holde vægten, men kan godt mærke at der ikke skal meget til før at man skal passe lidt på og holde øje med hvad man putter i munden. Men det er det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv! pg det har ændret mine spisevaner 100% Tillykke og held og lykke med fremtiden.

 20. Hej Rie,

  Det er da også super godt gået af dig og rigtig flot, at du holder fast!

  Og du har virkelig ret med hensyn til, at man virkelig skal passe på med, hvad man putter i munden. Det er lidt chokerende at se, hvor lidt man rent faktisk skal spise ekstra, før at kalorieregnskabet tipper i den forkerte retning.

  Også held og lykke til dig med din livsstilsændring.

 21. Michael Kofoed says:

  Sådan! Once a winner……… Hmmm, indirekte var du også med til at skubbe mig i gang. Så en lille tak herfra :))

 22. Tak skal du ha’, buddy :o)

  Er kun glad for at have skubbet lidt til dig :o)

 23. Stort til lykke med vægten. Det er rigtig flot – men du har virkelig også kæmpet for at nå det flotte resultat. :D

 24. Mange tak, Jens :o)

  Og ja, jeg synes også selv, at jeg har lagt en solid indsats for at nå i mål :o)

 25. Bravo!!!!!

 26. Tak skal du ha’, Rikke :o)

 27. Simpelthen så flot – way to go – Leif.

 28. Jeg bukker og nejer, Sister Bonde :o)

 29. Peter Meyer says:

  Hej Leif

  Det er sgu godt gået. Tillykke med det.
  Lad os håbe det også styrker dit golfspil !! Det er påkrævet hvis du skal spille op med mig i næste sæson :-))

  Hils Thomas

  mvh

  Peter

 30. Hej Peter,

  Mange tak for de venlige ord og jeg er helt enig, jeg håber også at det hjælper på mit golfspil i den kommende sæson.

  Jeg er helt klar over, at det vil kræve en næsten endnu større indsats end at tabe 36 kilo, hvis jeg skal slå dig på golfbanen :o)

  Vi ses.

  Mange hilsner

  Leif

 31. Tina Thomsen says:

  Det er f….. godt gået. Det har været interessant at følge dig på TV.

  Go´ vind fremover.

  TT

 32. Mange tak for venlige ord, Tina :o)

 33. WAURV – flot gaaet. Det var et lille stykke tid siden jeg sidst har vaeret inde paa din blog, saa jeg var lige et smut inden om “foer og efter” billederne og jeg er vildt fascineret. Du ser bare saa anderledes ud at hvis jeg havde set foer billedet andetsteds end her, ville jeg aldrig have lagt maerke til det var dig. FLOT FLOT FLOT – og god grund til taarer!

 34. Mange tak skal du ha’, Tina :o)

  Og ja, forskellen burde være til at både se og tage og føle på :o)

 35. Du er et meget stort menneske Leif- siger jeg uden at kende dig, andet end her fra det skrivende medie.

  Men det ér meget stort at kunne sætte ord på det andre betyder for ens udvikling, for ens mål og resultater og for alt det andet som er så betydningsfuldt.

  Jeg er sikker på at du er en meget god, opbakkende og trofast vej for de du omgiver dig med på det plan:)

  Tillykke med resultatet, jeg har vidst mange gange udtrykt det men gør det gerne igen. Du har gjort det, for mange, umulige, du har dælme imponeret, mere end jeg beskrive.

  Jeg vil som altid følge dig her og glædes over at opleve dig få din nye livsstil til at BLIVE:)

 36. Mange tak for de store og flotte ord, Pia. Jeg bliver virkelig rørt over, hvad du skriver og får lyst til i endnu højere grad at dele mine erfaringer i håbet om, at jeg kan hjælpe og inspirere andre.

  Endnu engang tak for din kommentar :o)

 37. Det er godt nok vildt flot, at du har tabt dig så meget – tillykke med det :-)
  Jeg ville MEGET gerne gøre dig kunsten efter i 2009 :-)

 38. Hvis jeg kan hjælpe med mine råd og sparring, må du sige til :o)

Trackbacks

 1. […] handler denne gang om, at man skal huske at fejre sine sejre. I forbindelse med, at jeg er nået i mål med mit vægttab, har jeg selvfølgelig givet mig et skulderklap. Men efter som at “Chris På […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: