Så er det atter tid for glögg :o)

Med december måneds og dermed også julens komme, er det atter blevet tid for at servere glögg igen for familie, venner, kolleger og andre mennesker, som man gerne vil dele nogle gode juletraditioner med.

I den sammenhæng vil jeg gerne gøre reklame for en glögg, der virkelig smager af noget.

Klik her for at se et tidligere indlæg med efter min mening Danmarks bedste glöggopskrift :o)

Velbekomme :o)

Comments

  1. Måske smager den godt fordi i opskriften står at man skal bruge 2 flasker rigtig god rødvin? :-) Du kan måske fornemme at jeg ikke er vild med glögg….

  2. Ja, det er nok en del af det, Karolina, men bestemt også fordi at dele af glöggen tager smag over et helt døgn :o)

  3. Tak for opskriften, jeg tror den skal prøves af på venindebanden til konfektlavningsaften i næste uge!

  4. Den vil med garanti være med til at øge jeres kreative evner ud i konfektlavning :o)

  5. Set i forhold til at jeg sgu aldrig synes det er til at opdrive god gløggservering, så burde jeg vel nok gå i produktion selv.

    Men, selv om det lyder temmelig godt, så må jeg nok drømme mig til det, jeg kender desværre mig selv aaaalt for godt:)

    Men, nu ved jeg hvor der er en opskrift med gode anbefalinger hvis nogle skulle finde på at gå i drikkegryden”;)

  6. Det er bare om at komme i gang, Pia :o)

  7. Hvor er det spændende at se dig i dag i Politiken – tillykke med at du har nået dit mål! Både du og Stine ser bragende godt ud :o)

  8. Mange tak for de søde ord, Madame :o)

    Jeg synes selv, at jeg ser ganske pæn ud på det ny foto, hvorimod jeg er helt enig i, at Stine ser bragende godt ud :o)

  9. Madame – jeg tillader mig lige at sige tak, selv om det ikke er min blog ;D! Og tak for påmindelsen – jeg havde glemt alt om at købe avis i dag….

  10. Ja, du må se at komme afsted, Stine – de nye fotos er efter min mening rigtig gode :o)

  11. Jeg synes sagtens at min opskrift efter Blomberg-modellen kan anvendes.
    Den er god til at modtage gæster og kan også gives i stedet for kaffe efter
    maden, så :
    Jeg laver den helst 3 – 4 timer før den skal drikkes, da specielt appelsinerne godt må trække og give smag.
    Til en portion bruger jeg en flaske rimelig god rødvin. Rødvinen smages der lige på, så man sikrer sig at den ikke er propsyg. Så hældes den i en gryde.
    Heri kommes 1 flaske Blomberg`s luksus gløgg.
    Så bruges 2 saftige appelsiner, hvor den ene skæres i ca. 16 stykker, der kommes i
    gryden medens det kun er saften fra den anden der kommes i.
    En tilpas mængde mandler smuttes ved at give dem et opkog (d.v.s. at komme dem
    i en lille kasserolle med kogende vand i 1 minut) og derefter et hurtigt ”chock” under den kolde hane, hvorefter det går som en leg at få skindet af. De smuttede mandler kommes i gryden. Så varmes det op uden at koge og stødt melis kommes i efter smag. (Plejer at være ca. 2 til 4 sp.sk.fulde). Når den er tilpas slukkes. Låg over til den skal genopvarmes til brug.
    (Nogle holder af flere krydderier/rosiner m.m., men dette er min enkle måde at
    gøre det på. Nogle kommer også stærk alkohol i, men det gør jeg ikke, da ikke
    alle kan tåle det.)

    Ups! Jeg laver altid dobbelt portion selv til 4 mennesker – for man er jo nødt til at smage den til!!! Og der skal jo være nok!!!

  12. Lyder ikke tosset, Søren :o)

  13. Kan ikke lade være med at være lidt stolt over, at hvis man søger på “glögg opskrift” på Google, kommer min opskrift op som det første hit – i hvert fald lige nu :o)

  14. Jeg er et æblefreak, så min yndlingsglögg kommer i en strictly apple version baseret på most og calvados – feel free to copy!

  15. Lyder ikke tosset, Dorte :o)

Trackbacks

  1. […] Madame var så venlig at gøre opmærksom på, er der atter en artikel om  “Chris På Vægten” projektet i dagens udgave af […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s