Tid for at sætte nye mål

Tid for at sætte nye mål

Som Madame var så venlig at gøre opmærksom på, er der atter en artikel om  “Chris På Vægten” projektet i dagens udgave af Politiken i deres “lørdagsliv” tillæg.

Artiklen, som er den foreløbig sidste om projektet, handler denne gang om, at man skal huske at fejre sine sejre. I forbindelse med, at jeg er nået i mål med mit vægttab, har jeg selvfølgelig givet mig et skulderklap. Men efter som at “Chris På Vægten” projektet fortsætter i yderligere fem måneder, skal der også sættes nye mål for at bevare fokus.

For mit eget vedkommende har jeg sat mig to nye mål: Det ene mål er, at begynde at arbejde lidt med at forme kroppen lidt. Efter at have fokuseret 200 % på at tabe sig, vil jeg gerne forsøge på at “flytte lidt rundt” på, hvor fedt og muskler skal sidde på min krop. Det vil samtidig hjælpe til, at få min fedtprocent tættere på det niveau, som Chris og Mette mener er det optimale for en fyr af min højde og drøjde.

Det andet mål er ganske ambitiøst: Jeg vil gerne gennemføre et 100 km løb i ét hug, inden projektet slutter i løbet af maj måned. Jeg kommer selvfølgelig ikke til kunne løbe de 100 km i et stræk og jeg kommer såmænd heller ikke til at løbe hele vejen. Ikke desto mindre tror jeg fuldt og fast på, at jeg kan gennemføre det. Selvfølgelig skal der trænes ekstra op til denne udfordring, men jeg føler virkelig, at jeg har både den mentale og fysiske styrke til at lykkes med denne store udfordring.

Så “stay tuned” på min blog i de kommende måneder, hvis du har lyst til at følge med i udviklingen i disse udfordringer :o)

Comments

 1. Hej Leif, hvad med mål for arbejde, bliver der mindre af det, når man er i så god form… Ole

 2. Hej Ole,

  Det lader desværre ikke til at være tilfældet :o)

  /Leif

 3. Jeg forstår godt at du skal sætte dig nye mål – det er du nødt til for at holde gejsten, men helt ærlig Leif 100 (et hundrede) kilometer – kunne du ikke nøjes med et marathon løb – f.eks. Copenhagen marathon og så løbe i en god tid – hvor du løb hele tiden?

 4. Jeg ved godt, at det lyder ekstremt og det er det selvfølgelig også et eller andet sted, men jeg har jo taget en distance på 39,3 km tidligere og uden at jeg skal lyde for kæphøj, så føles en maraton ikke længere som en kæmpe udfordring for mig. Det gør det til gengæld med en strækning på 100 km.

  Jeg kan til gengæld love dig, at jeg selvfølgelig aldrig kunne finde på at påbegynde denne distance uden at være sikker på, at jeg har den fysiske tilstand til at gøre det på en forsvarlig måde.

 5. Du har vidst nævnt det løb før, men hvad er det egentlig for et? Ikke at jeg kan gennemføre, og i det hele taget er du jo slet ikke en man ville turde stille op i så meget som en spinnertime imod, hvis ikke man er indstillet på “tæsk” fra start;) Du ér altså noget af en sej banan, jeg tvivler jo slet ikke på at du gennemfører, lige som du helt sikkert også skal få styr på hvad som skal sidde hvor på din krop.

  Go kamp Leif, og lad lige os andre følge med vejen mod resultatet:)

 6. Det er ikke et officielt løb, men “bare” en distance på 100 km som jeg vil gennemføre inden udgangen af maj måned 2009.

  Og mange tak for de søde og rosende ord, Pia – jeg kommer jo til helt at rødme :o)

 7. 100 kg? :-0 Jesus…. kan man det?

 8. Du må mene 100 km, Karolina, men ja, det kan man.

  Der findes jo faktisk ultraløbere, som løber distancer på 250 km, men der sætter jeg dog grænsen. Jeg “nøjes” med udfordringen på de 100 km :o)

 9. Det lyder som nogle gode mål. Jeg tvivler ikke et sekund på, at du nok skal realisere dem.

  Go for it!

  http://www.tinathomsen.wordpress.com

 10. Tak for tilliden, Tina.

  Jeg føler mig også ganske overbevist om, at jeg kommer til at gennemføre det :o)

 11. Go Go Go!

  Ultralød er facinerende – Viden Om på DR2 havde tema om det for ikke så lang tiden siden hvis du ikke så det dengang.

 12. Mange tak, Marianne :o)

  Og tak for tippet med DR2 og “Viden Om”. Fandt frem til indslaget på DR2’s website og har netop set indslaget. Ganske interessant :o)

  Til andre interesserede:
  http://blogs.dr.dk/blogs/videnom/archive/2008/10/21/48-timers-l-b-i-viden-om.aspx

 13. Haha… ja, jeg mener km og ikke kg :-D
  Det er utroligt hvordan du har ændret din livstil!

 14. Der er tydeligvis ikke nogen, der har fortalt dig om begrebet “Alt med måde”, Leif…. :o)

  Men held & lykke med projektet!

 15. @Karolina: Ja, det er lidt vildt, må jeg jo indrømme :o)

  @Stine: Det er da også “alt med måde”, jeg tager jo netop ikke 250 km løbet :o) Men alligevel tak, søde :o)

 16. Jeg tager hatten af for projektet – det er bare sejt! Min mand var for år tilbage med på et bjergløb der hed 100km på 24 timer – siden har han ikke haft mod på den slags ting ;-)

 17. Mange tak, Rikke :o)

  Det lyder skam også ganske vildt med et decideret bjergløb på 100 km på 24 timer.

 18. 100 km har jeg aldrig løbet, men jeg har tre gange gennemført en 100 km tur med spejderne…. Det var godt nok før jeg blev 30 år – men en af turene gennemførte jeg faktisk på 17 timer – lang tid vil nogle måske sige…. men jeg er stolt af det. 100 km er langt – jeg tror de sidste 40 km er vilje og har man ikke den, kan man ikke….

 19. Det er da også super sejt gået med tre gange 100 km og du kan bestemt være stolt af denne præstation og den flotte tid på 17 timer – sådan!

  Med hensyn til det du skriver om de sidste 40 km, så er jeg helt enig med dig – det er sikkert ren vilje :o)

Trackbacks

 1. […] var det nu alligevel godt med sådan en løbetur og så var det jo god træning i forbindelse med min målsætning om, at tage en 100 km strækning i ét hug, inden maj måned næste […]

 2. […] jeg har givet mig selv i forbindelse med “Chris På Vægten” projektet, nemlig et løb på ikke mindre end 100 kilometer. Og da jeg forventer at skulle gennemføre løbet i bededagsferien, hvilket vil sige om en lille […]

 3. […] tid har jeg haft ganske travlt – både på jobbet og i forbindelse med træningen til mit kommende 100 km løb. Ja, faktisk har jeg haft rigtig travlt, hvilket også forklarer den lidt begrænsede aktivitet på […]

 4. […] skal forstås på den måde, at jeg – som du måske er bekendt med – er ved at træne op til at løbe en distance på 100 km. Og da jeg har planlagt at gennemføre dette løb i bededagsferien, er det ikke sikkert, at jeg kan […]

 5. […] er nedtællingen til mit 100 km løb for alvor […]

 6. […] Så er der kun ni dage inden jeg skal løbe mit 100 km. […]

 7. […] Nedtællingen til min store udfordring fortsætter og der er nu kun otte dage tilbage, inden jeg skal løbe 100 kilometer, 100.000 meter, 10 millioner centimeter eller 100 millioner millimeter, alt efter, hvordan man ønsker at betragte længden af ruten. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: