Der skal være ro i biografen, men…

filmstrip1

Når man nu en sjælden gang endelig kommer afsted for at se film i biografen, er jeg stor tilhænger af ro i biografsalen under selve forestillingen.

Men når det er sagt, så var reaktionen fra en amerikansk biografgænger over en families højrøstede snakkeri under filmen helt klart i overkanten.

Klik her og se, hvad jeg mener :o)

Comments

 1. Måske lige i overkanten, men jeg kan altså heller ikke fatte at folk skal larme så meget under en forestilling. Og de spande af popcorn de kommer slæbende med – er det virkeligt nødvendigt?

 2. At dømme ud fra mængden af popkorn på gulvet efter forestillingen, så lader det ikke til at være nødvendigt :o)

  Men det er selvfølgelig også vildt svært at putte popcorn i munden, når der er mørkt :o)

 3. Er nærmest fast inventar i Biocity i Herning, hvor jeg nu også foretrækker ro under en forestilling. Det gælder også brugen af mobiltelefonen.

  Men vejen derfra, og til at skyde en anden person, er lang.

  Ps. Popcorn har det med også at finde vej andre steder hen end ens mund.

 4. Hold da op, det var godt at manden ikke var i Park Bio den anden dag, da vi var inde og se Madagascar 2, for vi voksne grinte højlydt og på et tidspunkt græd Noa og sagde højt: Nu har jeg altså brug for at være tæt med min moar!!

  Hvad mon det er, der gør folk så agressive/(kuldret i hovedet), at det bliver okay at gøre sådan noget (set i deres eget hoved)?

 5. Åh – jeg glemmer aldrig “The Untouchables” set i en London-biograf i 87, det var med larm og bifald, og det gjorde ikke noget.

  Det er uhyggeligt at nogen kan overreagere på den måde. Men det kan give anledning til nogle tanker om, hvordan man skal håndtere sådanne sager!

 6. Jeg går så sjældent i biografen, for jeg er altid så uheldig med larmende mennesker og ringene mobiler under filmen.
  Jeg gider ikke betale penge for en film, når der ikke er ro.

  Jeg kan ellers godt lide at se film i biografen, men er bare blevet så skuffet de sidste mange mange gange.

  Men måske var det lige i overkanten, at skyde fra sig. :0)

 7. Tina Thomsen says:

  Følelsen af afmagt fører desværre til triste hændelser.

 8. Det er da fuldstændig absurd. Men den slags kan vist kun ske i et land, hvor mange mener at alle har ret til at gå med våben!

 9. Jeg er helt enig, Jens – med langt over 200 millioner håndvåben i omløb, er det desværre egentlig ikke så overraskende, at noget sådan sker :o(

 10. Det lyder uhyggeligt, selv om jeg også hader, når folk larmer i biografen :o)

 11. Giver dig fuldstændig ret, derfor afholder vi vores egen biograf-ture herhjemme. Orker ikke at høre på folks snøften, hosten, spisning osv. osv. Men ligefrem at skyde dem, som larmer, er dog totalt ude af noget som helst.

 12. mettebech says:

  Så ka’ de lære det, ka’ de! ;-)

  Nej pjat… de er bindegale de amerikanere. Så eventyrligt moralske på visse punkter og fuldstændig amoralske på andre!

 13. Ja, dobbeltmoralen længe leve!

 14. Faktisk er larmende medbiografgængere en af grundende til, at jeg efterhånden foretrækker at se filmen herhjemme, når den er kommet på DVD. Popcorn spiser jeg også HVIS jeg ENDELIG går i biografen – det hører sig til. Hvis folk så bare spiste popcorn og for resten kunne holde kaje.

 15. Jeg kan ikke lide når folk spiser popcorn i bio :-)

  Godt Nyt År!

 16. anton nordstrøm says:

  hej leif,godt nytår til dig,håber du for tid og krafter til at løbe “dit” 100 k. i ’09 :-0, ja det er da trist at bare fordi man opføre sig ubehøvlet/larmer i biografen at man så bliver skudt i armen….. jensdrejer’s negative kommentar af amerikanere/usa.er også fuldstændig absurd!!!!,(i danmark) for et par dage siden blev en 45 år kvinde overfaldet på open gade og stukket i halsen,(hun døde),sidste år (’08) blev en 19 årig dreng dræbt af knivstik på strøget af 2 unge drenge,( de ville have hans strikke-hue),for nogle uger siden blev 3 men på vej hjem fra deres job (kastrup) stukket/overfaldet af unge med knive,(1 døde),osv,osv.ville det ikke lyde lidt dumt hvis jeg sagde,det kan kun ske i et land hvor mange mener man har lov til at gå med kniv????,så derfor sagde jeg det ikke :-).

 17. Apropos det at få ro, så har jeg netop læst en artikel på Ekstra Bladets website, hvor man kan læse om, at en amerikansk kvinde har skudt kæresten i hoften, da han ikke ville lade hende sove :-)

 18. Måske de skulle starte en kampagne ligesom vi har i Danmark. Du ved den der starter før filmen og viser på en humoristisk måde at du skal slukke for mobilen, istedet for skal de vise at du skal have magasinet ud af pistolen før filem begynder :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: