Godt nytår!

Godt nytår 2009

Så kan vi ikke længere løbe fra det. Vi nærmer os med hastige skridt det tidspunkt, hvor der kommer til at stå 2009 på kalenderen.

I den sammenhæng vil jeg gerne ønske familie, venner, bekendte, kolleger og medarbejdere og alle jer andre ude i blogland et rigtig godt og lykkebringende nytår. Jeg håber, det kommende år vil bringe jer masser af lykke, succes og gode oplevelser.

Som sædvanlig er nytåret det tidspunkt på året, hvor jeg ikke kan lade være med at reflektere over året, der er gået.

I den sammenhæng er det nok ikke så overraskende, at den mest markante begivenhed for mig, har været forløbet med Chris MacDonald og “Chris På Vægten” projektet. Det har ganske enkelt været en helt unik rejse mod et markant bedre og sundere livsstil med utrolig mange positive effekter og sidegevinster.

Efter at have trænet i noget der minder om gennemsnitlig et par timer hver  dag igennem de sidste syv måneder, er jeg nu oppe på et samlet vægttab på 41 kg siden 1. januar 2008 og 37 kg siden projektet startede den 10. maj 2008. Det har ganske vist krævet en enorm indsats og mange ofre, men det har tydeligvis også båret frugt nu.

2009 kommer i høj grad til at dreje sig om at vedligeholde livsstilsændringen og holde fast i de gode og sunde vaner. Med det ønsker jeg også at vise omverdenen, at det faktisk er muligt at gennemføre en markant livsstilsændring i løbet af forholdsvis kort tid og at man efterfølgende kan holde fast i den.

Endnu engang godt nytår til jer alle.

Leif

Comments

 1. Du har vist haft et rigtig godt 2008!
  Det er jo vildt godt gået med dit projekt.

  Rigtig godt nytår, håber du får en god aften

 2. Tillykke med dit vægttab. Håber det går lige så godt i 2009

 3. Du har formået det som mange ville ha opgivet under vejs Leif, jeg forstår så godt at det har været et mærkens år for dig:)

  Håber du er kommet godt ind i det nye, og ønsker for dig at alt det dejlige du er tilført i ret der gik, forbliver og bliver til endnu mer:)

 4. Tak og rigtig meget i lige måde. Du har om nogen allerede bevist at hvis man virkelig vil ned i vægt, så kan det lade sig gøre også på ret kort tid.

  Jeg håber du får er lige så fantastisk 2009 som 2008 tydligvis var. De bedste ønsker for dette nye år og ubrugte år får du fra mig. :0)

 5. Tak, Leif, og også godt nytår til dig!

  Det er imponerende, at du har kunnet tabe 41 kg, og jeg håber, du kan holde den nye livsstil, som må give dig en masse overskud.

  På gensyn snart :-)

 6. abildjyden says:

  Tusind tak Leif…. Og ja, du ønskes også herfra et lykkebringende nytår.

  2009 er et ubrugt blad, kun 10 ½ time gammel, jeg ser frem til hvad dette blad bliver fyldt op med af sjove udfordringer, glæder og hverdagsfornøjelser…..

  Du stopper med vægttabet…. for 41 kilo mere…. så er du jo væk. Nu er det bare at nyde og glædes over det mål du drømte om, er blevet en realitet. Du skal fortsat træne meget, leve et sundt og ernæringsrigtigt liv, med positive tanker, god søvnrytme, og masser af kærlighed.

  Derfor god fornøjelse med 2009.

 7. Også godt Nytår til dig. Jeg skal igang med, at gøre dig kunsten efter, omend det ikke er 41 kg, så “en sjat”. Glæder mig til at få dem af.

 8. Rigtig godt nytår.
  2009 er startet og med solskin :)

 9. Først og fremmest et godt og lykkebringende Nytår for dig Leif og 2009 bliver omtrent lige så skelsættende for dig. Du skal vedholde den sunde livsstil og gennemfører et vild løb – det bliver spændende at følge dig. Og så for at tage tråden op fra dit forrige indlæg – er du lykkelig? har du fundet lykken? eller….

 10. Godt nytår Leif :-)

 11. Godt nytår. :D

 12. Smuk grafik – og virkelig flot med vaegttabet. 2009 bliver et fedt aar, om end paa dem slanke maade. :)

 13. Kære alle,

  Tusind tak for jeres søde nytårshilsner, de varmer alle sammen :o)

  Og for at gøre nogle af jer “trygge”, så skal jeg bestemt ikke tabe yderligere 41 kg. Der skal udelukkende “trimmes” nu og fokuseres på at få udskiftet lidt af fedtdepoterne med lidt flere muskler og ikke mindst på, at holde fast i livsstilsændringen.

  Kærlige hilsner

  Leif

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: