Borgerligt Centrum: Svarer det ikke til…

Svarer det ikke til...

Så blev det gjort officielt: Simon Emil Ammitsbøl stifter et helt nyt politisk parti med navnet “Borgerligt Centrum”.

Umiddelbart virker det på mig som om, at Borgerligt Centrum er en slags klon af Liberal Alliance. Der er i hvert fald rigtig mange lighedspunkter.

Under alle omstændigheder kan jeg ikke lade være med at drage en parallel til erhvervslivet: I den aktuelle finanskrise, hvor boligmarkedet er kollapset, ville du så starte som ejendomsmægler? Næppe, for uanset om man måtte have en god forretningsidé, er timingen er ganske enkelt helt hen i vejret! Det samme mener jeg gælder Simon Emil Ammitsbøl.

Oven på Liberal Alliances nærmest farceagtige deroute i dansk politik, tror jeg, det bliver mere end svært at finde nok med vælgere, der tør sætte deres kryds ud for Borgerligt Centrum (hvis det da overhovedet kommer til at lykkes for Simon Emil Ammitsbøl, at skaffe de nødvendige 20.000 underskrifter).

Og jeg er åbenbart ikke den eneste, der ikke rigtig tror på det nye parti. For som Niels Krause-Kjær skriver på hans blogBerlingske.dk, så synes projektet stendødt på forhånd.

Men vi kan jo begge tage fejl.

Comments

  1. Lars Jakobsen says:

    Jeg kikket på Amitsbøllsparti program og undre mig over at han har startet et ny parti, måske for at få lidt opmærksomhed.. På sundhed og integration er han politik lig Liberal Alliance…

    Så er der en her: Han revsede Vestager for som han sagde “at kaste sig i armene på rødblok” – Nu kan man rolig sige han sig armene på blåblok..

    – Jeg tvivler også på om han får 20.000 underskrifter..

  2. For mig virker det også som om, at det drejer sig om at få lidt opmærksomhed og så spiller det jo nok også ind, at Simon Emil Ammitsbøl (med rette) må have været i tvivl om, hvorvidt Liberal Alliance overhovedet eksisterer fremover.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: