Jeg er helt enig…

Jeg er helt enig...

Som Teetime.dk skriver i en artikel, så virker det unægtelig pudsigt, at Danmarks næststørste idrætsgren i form af golfsporten, slet ikke blev nævnt i forbindelse med det stort opsatte “Sport 2008” show på DR 1. Jeg er i hvert fald enig i Teetime.dk’s betragtning.

Vi havde trods alt en dansk deltager i Ryder Cup 2008, som er en af verdens største sportsbegivenheder. Og så var det vel også værd at nævne, at Søren Kjeldsen faktisk vandt 2008-udgaven af Volvo Masters, der er Europa Tour’en flagskibsturnering.

Men trods over 150.000 aktive medlemmer i Dansk Golf Union, kunne landets næststørste idrætsgren altså ikke tilkæmpe sig lidt opmærksomhed fra DR’s side. Det er trist, for hvis der var sted, hvor det havde været fortjent at fejre flotte danske golfresultater sidste år, så var det da i forbindelse med “Sport 2008”.

PS: Fik jeg sagt, at jeg er vild med golf?

Comments

 1. Se, der er jeg slet ikke… jeg kan ikke forstå interessen for at gå en græsplæne rundt og slå med en kølle….. Men sådan har folk det jo også med svømning (som jeg elsker) – de hader at svømme bane efter bane….

 2. Du må som minimum med ud og prøve at slå bolde på driving range en dag :o)

  Så får du forhåbentlig lidt smag for det :o)

 3. Jeg har prøvet golf for et par år siden, men blev skuffet.
  Jeg havde nemlig en stor forventning om, at det kunne jeg bare finde ud af,men sådan var det ikke.
  Jeg var stinkende dårlig, og siden har jeg ikke prøvet det! :0)

 4. Ja, det er ikke så nemt, som mange går og tror :-)

 5. Der var mange sportsgrene som overhoved ikke blev nævnt med et ord, desværre :(

  Derimod synes jeg at håndbolden generelt får utroligt meget opmærksomhed, hvilken jo er godt for sporten. Der bliver bare mindre plads til andre sportsgrene i den danske presse.

 6. Jeg så lige et glimt, og for en gangs skyld havde de da ikke “syltet” hestene, som var nævnt. Det gjorde det også helt fantastisk ved OL. Jeg har ingen som helst ide om, hvordan vi klarer os i golf, men det er jeg sikker på, du har styr på :-)

 7. Er golf ikke bare tit en overset sportsgren, som tit og ofte også får en dum bemærkning med på vejen?

  Brugte selv en overgang tid på golf, men som det er nu, så er der slet ikke tid, desværre.

  Ganske vidst er det utroligt svært, men i sidste ende, er det så ikke også det, der motiverer en? Om end, så giver det faktisk meget mere motion end man lige tror. Folk har ofte den tro, at man bare lunter rundt på banen. Nogle gør måske, men på 18 huller når man nemt at gå 10km. Desmere, så får man frisk luft, og det kan man aldrig få for lidt af ;)

  Ps. Man skal bare huske ikke at lade golfbolden forestille chefen :P

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: