En god oplevelse…

En god oplevelse...

Her til aften blev Stine og jeg interviewet i Aftenshowet på DR 1. Vi var blevet spurgt, om vi ikke havde lyst til at komme og fortælle om vores erfaringer og resultater i forbindelse med den livsstilsændring, vi har været igennem i løbet af de sidste otte måneder under Chris På Vægten projektet.

Ud over, det var meget sjovt at prøve, at blive interviewet på live tv, var det i det hele taget bare en god og positiv oplevelse. Sisse Fiskers behagelige måde at interviewe på, gjorde bare at vi med det samme følte os trygge og dermed hurtigt kunne skrue ned for nervøsitet og scenefrygt :o) Jeg håber i hvert fald, at Stine og jeg fik viderebragt budskabet om, at det faktisk er muligt at blive normalvægtig og få et meget bedre liv ved at omlægge sin livsstil.

Da vi var færdige med interviewet og gik ud af studiet for at gå over i sminkerummet og hente vores overtøj, fik jeg endnu en sjov oplevelse. En autografjæger, der åbenbart er nærmest fast inventar udenfor Aftensshowets studie, kom pludselig hen til mig og spurgte “Øh, undskyld, er du ham fra Livvagterne?”. Nuvel, det var da ganske flatterende at høre, at han troede jeg var kendt skuespiller, men nu har jeg selv har set alle afsnit af Livvagterne, og jeg kan ikke lige se, hvem af de mandlige skuespillere jeg skulle ligne :-)

Anyway, jeg var selvfølgelig ærlig og sagde til autografjægeren, at han tog fejl og måtte forveksle mig med en anden. Stine sagde dog til mig umiddelbart bagefter, at jeg da bare skulle have spillet med og givet ham min autograf :-)

Comments

 1. Ja, du skulle give ham din autograf!
  Min kærestes chef ligner John Malkovich og han spiller på det.,,,især når han er ud at spise :-)

 2. Jeg så desværre ikke programmet, ej heller fik jeg arrangeret mig så jeg kunne deltage i det synligt hyggelige blogtræf igår. Men, mon ikke det nåes en dag, det ville ihvertfald være rigtig hyggeligt at sige dav og hej sådan i det virkelige liv.
  I, du og Stine gør en god figur under det interview, sympatien må strømme jer i møde, og med god grund, i er nogle virkelige forbilleder for rigtig mange af os andre:o)

 3. @Karolina: Det tror jeg aldrig, at jeg kunne få mig selv til at gøre og og jeg er da slet ikke fræk nok til at lige frem at spille på det :-)

  @Pia: Det var i hvert fald rigtig hyggeligt i går og jeg håber også, at du kan komme med til næste blogtræf. Det er utrolig positivt at møde så mange forskellige mennesker og diskutere synspunkter og dele vores passion for blogs.

  Og mange tak for de søde ord om Stine og jeg :-)

 4. Jeg har ikke set nogle af afsnittene, men du skulle have spillet med Leif. :-)

  Engang (i mine unge dage) var jeg af en beundre blevet inviteret ud på en dejlig restaurant i NY. Da vi ankommer holder min ledsager både taxi døren og døren til restauranten. Vi får rigtig meget opmærksomhed i den restaurant og der er mange som kikke hen imod os. Vi begynder begge at føle os en smule ilde til mode, da én af tjenerne komme hen med deres menukort og spørger mig: ”Miss Stone (Sharon Stone) may I have your autograph”. Jeg spillede som du heller ikke med på, mest fordi jeg blev så forbavset over spørgsmålet, men det kunne have været sjovt hvis jeg havde gjort.

 5. Du skulle da bestemt også have spillet med, Catarina. Måske ville det have medført en gratis middag, når tjenerne fandt ud af, at du var en berømt filmstjerne :-)

 6. Ja det snakkede vi også om bagefter, men jeg blev altså ret så paf over sammenligningen. ;-)

 7. Nå, du havde jo linket selv, sorry.

 8. Det er helt okay, Søren – tak for servicen :-)

 9. Det er da et godt indslag. Der er tydlig forskel på både dig og Stine, før og efter.
  Det bliver endnu mere synligt, hvor meget I har tabt og hvilket stort arbejde I har gjort for jer selv.
  Jeg er stadig imponeret!

  Tak for sidst. Jeg ville nu gerne have nået at tale træning, men mon ikke vi kan nå det en anden gang :-)
  Håber, du fik trænet i dag. Jeg har holdt fri ;0)

 10. Mange tak for de søde ord, Marianne.

  Og selv tak for sidst. Vi må tage revache næste gang eller mødes på café en dag, hvis der går for lang tid inden næste blogcafé :-)

  Og jeg får trænet i dag. Den kommer til at stå på minimum en times hjemmespinning :-)

 11. Ejjjjj Leif – sidder her med tårene trillende – bliver simpelthen så rørt. Det er et fantastisk arbejde, og utrolig viljestyrke, bare så flot.

  Du må da tilbage og give ham en signatur, han havde jo set dig på tv, men kunne ikke lige huske hvor :D

 12. Har lige tjekket udsendelsen på nettet – det er fuldstændigt vildt så meget I har tabt jer begge to. Totalt knæfald!

 13. Mange tak, Rikke – det er virkelig sødt af dig :-)

 14. Jeg nåede ikke at se det, det er jeg lidt ærgerlig over.

  Jeg har næsten dagligt en livstil-snak med en patient som har forhøjet BMI og har helbredsmæssige gener af det i sådan en grad, at de gør brug af deres Helbredssikring.

 15. Du kan se det ved at klikke på linket i første linie af mit blogindlæg :-)

  Trist at høre, at du skal have en daglig dialog med en patient, der ikke gør noget ved det :-(

Trackbacks

 1. […] Carlsen som driver bloggen Verden Omkring Mig og kendt fra TV (Aftenshowet og Chris på vægten) har slået alle nyhedsmedierne med krav om, at medarbederne i PC-Ware skal […]

 2. […] i projekt ”Chris på vægten”, og vi sad derfor klistret til tv-skærmen for at se Leif præsentere sit flotte resultat i Aftenshowet på […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: