Derfor kan e-mail starte en diskussion…

Derfor kan e-mail starte en diskussion

Har du nogle gange undret dig over, hvorfor en forholdsvis simpel e-mail kan starte en større diskussion og hvor let det er, at misforstå “modparten”, når man kommunikerer via mail?

Der er faktisk ofte en forklaring på dette fænomen og det drejer sig i bund og grund om, hvordan den menneskelige hjerne opfatter budskaber.

Klik her for at se et interessant lille videoklip på cirka tre minutter om denne problemstilling. I samme moment kan du også få konkrete tips til, hvornår du bør anvende andre kommunikationsformer end e-mail.

Comments

  1. Mjah – kommunikation er en svær ting – nogle gange.

    Har personligt en kammerat der konsekvent nægter at anerkende, at der er noget der hedder smileys. SÅ bliver det for alvor svært at kommunikere på skrift.

    Men ellers handler det vel i bund og grund om at bruge det rette værktøj til det rette job. Emails er bestemt ikke løsningen til alle former for kommunikation. Dybest set tror jeg, det er derfor, det nogle gange går galt.

    • Pudsigt, at nogle mennesker (= din kammerat), der ikke anerkender smileys som en simpel måde, at tilkendegive sin tilfredshed, neutralitet eller utilfredshed noget noget.

      Men ellers er jeg enig i din kommentar. Det drejer sig virkelig om, at bruge det rette værktøj i en given kommunikationssammenhæng.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s