Velkommen til vores nye statsminister

Velkommen til Danmarks nye statsminister...

Desuagtet, hvad oppositionen måtte mene i forhold til Anders Foghs Rasmussens udnævnelse af Lars Løkke Rasmussen som Danmarks nye statsminister, vil jeg i hvert fald gerne ønske Lars tillykke med de nye udfordringer.

To journalister fra Berlingske Tidende skrev forleden en artikel med overskriften “10 gode grunde til at Løkke bliver en god statsminister” og jeg må indrømme, at jeg er meget enig artiklens konklusioner. Faktisk tror jeg endda, at Lars Løkke Rasmussen går hen og bliver en rigtig god statsminister.

Han er folkelig, er en fantastisk kommunikator, har en enorm faglig styrke som politiker og så er manden utrolig arbejdsom. Og jeg tror, at lige netop disse kvaliteter vil være med til at gøre en forskel, specielt i disse krisetider.

Om så manden er til et glas velskænket øl engang imellem, kan på ingen måde ændre på min tro på, at vi har fået ny og yderst dygtig og kompetent statsminister i dag.

Comments

  1. Jeg er helt enig med dig Leif. Jeg tror også den nye Rasmussen bliver en glimrende statsminister. Og jeg kan personligt ikke se noget problem i, at han skulle nyde en velskænket øl i ny og næ. Det kan jeg faktisk sagtens forholde mig til ;-)

    Hvis oppositionen synes det er et problem, så skulle man måske minde dem om, at det vist var deres egen socialdemokratiske minister, der forærede nordmændene det meste af nordsøolien i en kæmpebrandert en gang for længe siden :-)

  2. Og med hensyn til tiltro til Lars Løkke Rasmussen, så læs Asger Aamunds kommentar til Danmarks nye statsminister.

  3. Jeg syntes at “man” skal give ham en chance – det har han jo slet ikke fået….Og hvad er alternativet? nej – giv ham en chance :-)

  4. Jeg faldt over disse fem gode råd fra Lars Kolind til Lars Løkke Rasmussen.

  5. Tja…jeg må indrømme, at jeg er lidt bekymret. Jeg er nemlig ikke helt sikker på at han kan tælle til 1. ;)

Trackbacks

  1. […] Ikke desto mindre har jeg alligevel haft tid til at følge lidt med i den politiske debat i forbindelse med udnævnelsen af Lars Løkke Rasmussen som landets nye statsminister. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: