For et år siden…

For et år siden 12. april 2008

For et år siden skrev jeg om:

Indlægget om Bendt Bendtsen som mulig ny dansk statsminister blev som bekendt ikke til noget. Dels valgte Bendtsen at videregive posten som formand for de Konservative til Lene Espersen og dels var det under alle omstændigheder Lars Løkke Rasmussen, der trak det længste strå i den sammenhæng.

Med hensyn til indlægget om, at Socialdemokraterne foreslog en sænkelse af topskatten og at der skulle være færre, der betaler topskat, er som bekendt blevet suppleret med et forslag fra Helle Thorning-Schmidt om, at der skal indføres en ny topskat for de højestlønnede i Danmark. Det giver jo ingen mening, i hvert fald ikke for mig.

Comments

 1. Jeg tror vi er mange der er rundforvirret – det er så ærgerligt når politik bliver til; hvem kan skaffe flest stemmer – istedet for real politik. Hvad vil de og mener de det?

  • Enig, Marianne!

   Populisme er desværre gået hen og er blevet en rigtig grim størrelse i dansk politik.

   Venstre er gået utrolig meget ind mod midten for at please midtervælgerne og det samme gør SF som bekendt også for tiden.

   Det er trist, når partierne bare lefler for den store mængde af midtervælgere, fremfor at være tro mod deres oprindelige politiske idealer.

   Men sådan går det desværre, når det drejer sig mere om at meningsmålinger og det at udvide sin “markedsandel”.

   Det er okay, når det drejer sig om business, men det er trist, når det drejer sig om politiske idealer. Fordi så sælger man i den grad ud – i hvert fald efter min mening.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: