Fotos fra sidste ordinære fællestræning

Fotos fra sidste ordinære fællestræning...

I forgårs havde vi den sidste ordinære fællestræning, inden “Chris På Vægten” projektet lukker og slukker nu på søndag.

Desværre måtte jeg ikke selv deltage aktivt i træningen, idet min løbetræner havde dikteret hviledag i forbindelse med forberedelserne til 100 km løbet. Jeg deltog dog alligevel på den måde, at jeg så brugte tiden på at tage en masse fotos fra dagens træningspas.

Efter at have brugt slettetasten flittigt (man får jo skudt rigtig mange fotos, når det ikke koster noget at fyre løs), står jeg nu tilbage med 66 fotos, som jeg synes er så gode, at jeg gerne vil dele dem med omverdenen.

Så klik her, hvis du har lyst til at se en stribe gode fotos af mine hårdt arbejdende og til tider storsvedende holdkammerater :-)

Vi sluttede fællestræningen med at spise lidt brunch sammen i Charlottehaven og blandt andet reflektere lidt over året, der er gået. Ganske vist var der øjeblikke, hvor jeg blev helt vemodig og småtrist ved tanken om, at det er ved at være slut, men ikke desto mindre var det var alligevel en rigtig god dag med masser af smil og grin og vi fik dermed sat et godt punktum for et helt års fællestræninger.

Comments

  1. Thomas Just says:

    Jeg vil bare ønske dig “pøj, pøj” med udfordringen i weekenden… Det er med stor beundring jeg har fulgt dit sidste år, og jeg glæder mig til at høre om løbet efterfølgende… Det er en kæmpe udfordring, men hvis jeg kender dig ret – så er den nøje planlagt og bliver gennemført som du har beregnet.

    Jeg har selv fornøjelsen af, at skulle opleve Chris på onsdag på Bornholm, hvor jeg er inviteret som gæst til et af hans arrangementer. Det er første gang jeg møder ham live – så det har jeg store forventninger til.

    • Mange tak, Thomas – det varmer virkelig med dine ord :-)

      God fornøjelse på onsdag og glæd dig, du kan ikke undgå andet, end at blive inspireret :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: