Nedtællingen er slut: Klar, parat, start!

Nedtællingen er slut: Klar, parat, start!

Så er nedtællingen slut og nu det drejer sig kun om én eneste ting, nemlig at gå ud og levere varen ved at gennemføre 100 km løbet.

Jeg ved selvfølgelig godt, at der er en risiko for, at der er noget, der kan gå galt undervejs. Men når det er sagt, føler jeg mig overbevist om, at jeg kommer til at gennemføre løbet.

Jeg har forberedt mig i månedsvis med masser af fysisk træning og specielt over de sidste par måneder, har træningen været 100 procent målrettet mod det, at træne sig op til løbe 100 km.

Der er også rigtig godt styr på de praktiske ting, herunder alle de ting, som jeg skal bruge under løbet, det vil sige primært mad og drikkevarer samt masser af ekstra tøj, sko og lignende grej. I denne sammenhæng får jeg en uundværlig hjælp fra en del af “Chris På Vægten” holdet, der stiller op med både praktisk støtte og ikke mindst mental opbakning til mig undervejs.

Og sidst, men ikke mindst, føler jeg, at jeg har det mentale overskud, der skal til, for at gennemføre en så stor fysisk udfordring. Jeg har hele tiden i baghovedet, at jeg før har prøvet at træne 12-13 timer i træk og at jeg altså gennemførte træningen dengang (og på det tidspunkt var jeg ikke nær så god form som jeg er nu).

Så jeg føler, at jeg er så forberedt, som man nu kan være til lige netop denne udfordring. Jeg har selvfølgelig lidt sommerfugle i maven, men det skal nok gå.

Det bliver en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig.

Comments

  1. You can do it! God tur, Leif :-)

  2. Hvor er det altså vildt. Jeg tror jeg bliver nødt til at kigge lidt med på Twitter som overspringshandling mens jeg skriver speciale. God tur – hvis man kan sige sådan ;)

  3. Du er for sej og jeg følger dine updates hele dagen, både på twitter og Facebook. God tur. :-)

  4. Fuck det er overdrevent sejt det du der er igang med, held og lykke Leif:o)

  5. Wow som den første fra bloggen, stort tillykke med resultatet. Det er jo vildt overdrevet det du lige har været igennem.

  6. Hold kæft hvor er du sej!

  7. Kære Leif, det er utroligt flot, hvad du har præsteret – vi fulgte dig på Twitter :o)

  8. Jeg forstår, at du gennemførte.
    Fedt.
    Stort tillykke med det.

  9. Meget imponerende!

    Tillykke :)
    Glæder mig til at se en update her på siden, gerne med billeder.

  10. Jeg siger også tillykke – du er sej og trænger til at hvile på laurbærene…

    • Tak for de søde ord, Marianne :-)

      Og ja, jeg trængte virkelig til at slappe af oven på den store belastning af kroppen og de sidste fem dages restitution har virkelig gjort godt :-)

  11. Kære Leif, Jeg vil lige fortælle, at der er blogtræf 27/6, hvis du har tid og lyst :o)

  12. Jeg fulgte dig også på Twitter… men jeg ser stadig frem til at få et fyldigt referat fra turen her på sitet :-)

  13. Halloej – jeg synes du er blevet noget stille efter de 100km.

  14. Ny på siden og falder så over dette indlæg. Er fuld af imponade over, at du har gennemført et 100 km løb. Ekstremt sejt.

    Spændt på din opdatering fra løbet.

Trackbacks

  1. […] Leif Carlsen satte sig for at løbe 100 km – i øvrigt efter at have nået et af sine andre store mål, nemlig at tabe en forfærdelig masse kilo. […]

Skriv et svar