Gensyn med 100 km med blod, sved og tårer…

Så er det i aften, at DR viser optagelserne fra mit 100 km løb, som jeg gennemførte tilbage i midten af maj måned.

Jeg er desværre på forretningsrejse i Finland i dag og i morgen, og jeg kan derfor ikke selv se programmet direkte. Jeg må således nøjes med at se det på nettet i aften.

Jeg var selvfølgelig “med” hele vejen under den 101,96 km lange løbetur, men alligevel var der lange perioder af turen, hvor jeg var i så stor smerte og bare havde fokus på at gennemføre, at jeg ikke rigtig kunne fornemme, hvad der sket omkring mig og jeg kan heller ikke huske, hvad jeg sagde til kameraet, da jeg var aller mest presset.

Det bliver sikkert lidt følelsesladet at gense, hvordan jeg gennemførte mit livs ubetinget største udfordring. Ikke desto mindre er jeg rigtig spændt på at se optagelserne og blandt andet høre Chris’ kommentarer undervejs.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan mit 100 km løb gik i detaljer og hvad jeg rent faktisk gik igennem, kan jeg anbefale at læse dette indlæg.

Hvor og hvornår: DR 1 i aften kl. 19.30 (genudsendes 17. september kl. 8.30).

Comments

 1. Hej Leif.

  Det skal da ud som webcast.

 2. Jeg har netop set programmet og det var meget spændende. Desværre var det pakket ind i en fuldstændig irrelevant historie om at sætte sig mål. Jeg synes det havde være mere spændende, at høre en læge fortælle om hvad det gør ved kroppen at presse den så hårdt. Det kan ikke være sundt – og så kunne det være spændende at høre om, hvordan/hvorfor det alligevel kan lade sig gøre. Det kunne også være ekstremt interessant at høre en psykolog eller en hjerneforsker fortælle noget om motivation: du må bruge din hjerne på en helt speciel måde, for at gennemføre den udfordring. Og det gælder sikkert også andre sportsfolk.

  Det lyder lidt plat at skrive “flot klaret”. Det lyder så tamt og så banalt. Men hvad pokker skal man sige til folk der har løbet 100km??? Det er jo helt vildt!

  • Jeg ved såmænd ikke, om det er en irrelevant historie om at sætte sig mål, da mange mennesker netop ikke når mange af de mål – private som arbejdsmæssige – som de sætter sig, men derudover er jeg enig.

   Det kunne især have været interessant med det med en psykolog eller hjerneforskers vinkel på motivation.

   Og mange tak for rosen, det lyder bestemt ikke tamt og banalt når det kommer lige netop fra dig :-)

 3. Og det missede jeg – igen! Jeg duer bare ikke til at se fjernsyn, men nu har jeg skrevet mig seddel med genudsendelsen og satser på at optage den. :)

 4. Fik helt gåsehud at se indslaget. Super flot præstation, som jeg vistnok har sagt før.

  Jeg synes dog, at DR godt kunne have klippet det sammen på en lidt anden måde, så du fik lidt mere TV tid end de ca. 10 min. det blev tid. Det fortjener din præstation.

  • Mange tak for de venlige ord, Anne.

   Og ja, jeg synes også at det var blevet klippet lige lovligt hårdt til.

   Faktisk synes jeg, at de havde fjernet rigtig mange episoder, hvor det var aller hårdest og at DR på den måde ikke rigtig fik vist, hvor hårdt det rent faktisk var.

 5. Jeg har lige set det på nettet, da jeg ikke var hjemme. Og sikke et program. Jeg fik helt gåsehud! Du er nok det sejeste menneske jeg “kender”.

  Og så er jeg enig med Jens Drejer, man kunne godt have fundet en mere interessant vinkel på det. Til gengæld fornemmede man din stålsathed (er det et ord?) og det var meget inspirerende.

  • Tusind tak for roserne, Stine – jeg smiler over din kommentar over det med det sejeste menneske. Om jeg lige frem er det, ved jeg nu ikke, men viljestærk og stålsat er jeg i hvert fald :-)

   Jeg er rigtig glad for at høre, at jeg kan inspirere andre :-)

 6. Hej

  Hvor er det bare utrolig flot gjordt, både at tabe dig og at løbe over100 km. Bare det var mig.
  Held og lykke fremover.
  Hilsen Hanne

  • Tak tak, Hanne :-)

   Det er – i alt simpelthed – bare med at komme i gang og gerne sammen med andre, der kan hjælpe en og holde en op på træningsaftaler m.m.

 7. Spændende at høre om du kan “genkende” situationerne!

 8. Fantastiske præstationer du gennemfører:vægttab, 100 km og nu spinning! Jeg synes simpelthen det er helt vildt flot og i øvrigt også fascinerende at kroppen kan følge med. Herhjemme har vi debatteret: løb Chris Macd. alle 100 km? og i såfald kan du vurdere hvordan han klarede det i forhold til dig med hensyn til de fysiske sider af et så vanvittigt løb?

  • Mange tak for de meget venlige og søde ord, Henrik.

   Og ja, Chris løb skam med som min skygge under alle 100 km.

   Han havde også lidt ømme ben og mistede fem tånegle, hvor eg kunne nøjes med et par stykker :-)

   Men Chris jo i superduper form og klarede det super. Faktisk deltog han jo i Copenhagen Marathon en uge senere, hvor han var der for Peder og Morten i deres jagt på deres udfordring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: