Det er ikke sjovt…

Det er ikke sjovt, når man som et lyn fra en klar himmel får en solid omgang madforgiftning eller Roskildesyge (diagnosen er ikke helt klar endnu).

Men uanset om det er det ene eller det andet, er det næsten ikke til at begribe, hvordan nogle små bakteriedimser kan sende en voksen og ellers rask mand til tælling i løbet af få timer.

Anyway, jeg håber bare, at jeg kommer hurtigt på benene igen. Jeg gider ikke være syg og har ej heller tid til det :-)

Comments

 1. Rigtig god bedring, der er ikke noget der er mere ødelæggende for kroppen eller humøret. Husk havregrød, toastbrød og banan med alt det ved du jo godt….

 2. og cola… (den rigtige – ikke den sukkerfri version) og rigtig god bedring.

 3. Michael Hallin says:

  Håber du er ved at blive frisk igen…. :o)
  Har prøvet det nogle gange, og bliver lige overrasket hver gang, over hvor voldsomt det er…… som du selv er inde på, så skal der ikke meget til at vælte een omkuld.
  Toastbrødet er et af de bedst råd…. og bananen er god pga. dens indhold af kalium, som kroppen har desperat brug for, efter så’n en runde….

  God bedring!

  • Jeg er der ikke helt endnu, men det er i det mindste markant bedre end i nat/morges :-)

   Og tak for uddybelsen af det med toastbrød og banan – det er altid noget, at jeg bliver klogere som følge af en omgang roskildesyge :-)

 4. Tror ikke der er nogen, som gider være syg eller har tid til det, men måske er det din krops måde, at fortælle, du skal geare lidt ned ;-) God bedring Leif.

  • Faktisk har ikke mindre end 17 af mine kolleger været ramt af nøjagtig samme omgang (jeg tror der har været tale om en omgang madforgiftning), så det havde ikke så meget at gøre med mit tempo :-)

   Og tak, jeg har det heldigvis meget bedre i dag :-)

 5. Heldigvis varer sådan noget sjældent mere end 48 timer, så lidt tålmodighed endnu og så har du det nok snart fint igen. Din gode form hjælper dig nok også til at blive hurtigt frisk. God bedring :-)

 6. Fy for filan – jeg haaber virkelig snart det gaar bedre!

 7. “…Er det næsten ikke til at begribe, hvordan nogle små bakteriedimser kan sende en voksen og ellers rask mand til tælling i løbet af få timer…”

  hehe… Nu har det jo altid været svært for os mænd at “give op” over for noget vi finder mindre end os selv… Det piner vores mandlighed ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s