Invitation til foredrag: “Don’t Try – Do!”

Den 2. februar 2010 kl. 16:30 til 19:00 afholder erhvervscoach og mønsterbryder Nana Groth og jeg et foredrag under overskriften “Don’t Try – Do!”.

Vi vil gerne skubbe til det traditionelle tankegang omkring nytårsfortsætter, og give en både teoretisk og praktisk vinkel til, hvad der skal til for en vision fra drøm til levende handling. Hvad er det, der gør at man lykkes, når man ønsker at ændre retning uanset, om det drejer sig om at tabe sig, stoppe med at ryge, få mere succes med kærligheden, jobbet eller andre væsentlige ting her i livet.

Nana, der er medejer af coach- og kursusvirksomheden Groth & Groth, lægger ud med at fortælle om den mentale tilgang til at fastholde momentet og gå efter drømmen og visionen, og hvor stor betydning dit mindset har. Nana vil også give dig konkrete tips og redskaber til at holde fast – også når der er modvind.

For mit vedkommende tager jeg udgangspunkt i den store livsstilsforandring som jeg har været i gang med siden maj 2008, og som sluttede med at jeg gennemførte mit livs hidtil største udfordring i form af et 100 km løb. Jeg vil fortælle om det at turde udfordre sig selv, og give dig inspiration til, hvordan du kan nå nye mål i dit liv – såvel på jobbet som i privat sammenhæng.

Du kan læse mere om foredraget ved at klikke her.

Praktisk oplysninger:

 • Hvornår? Tirsdag, den 2. februar kl. 16:30 til 19:00
 • Hvor? Fodboldklubben AB’s VIP Lounge, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg
 • Hvor meget? Foredraget koster 175 kroner pr. deltager og inkluderer lidt let at spise og vand, vin eller øl i pausen (ved grupper på 5 personer eller derover er prisen 125 kroner pr. deltager).
 • Hvordan? Tilmeld dig via mail til info@groth.dk eller telefon 70 27 20 06.

Comments

 1. Ville så gerne deltage, men de har rykket mødet i Børne- og Undervisningsudvalget fra onsdag til tirsdag… ØV! nå, jeg regner med at du personligt kommer og giver mig et spark, hvis jeg går istå igen ;)

 2. Det lyder da ganske interessant Leif. Men det er godt nok lidt langt væk ;-)
  Har I planer om at lave noget tilsvarende i Jylland på et tidspunkt?

  • Ah, det er jo bare lidt en hurtig smuttur for dig :-)

   Vi har ikke umiddelbart nogen planer for at lave et arrangement i Jylland, men jeg vil da prøve at drøfte det med Nana :-)

 3. Hej Leif
  Har i overvejet at podcaste jeres foredrag? Jeg vil forbandet gerne høre (og se) det, men da jeg bor i Århus er det desværre ikke realistisk for mig at komme forbi Søborg kl 16.30.

  • Hej Henrik,

   Jeg er bange for, at vi ikke kan nå at få styr på det tekniske, inden arrangementet løber af stablen, og vi har mange andre ting, der også skal på plads :-) Det vil nok også skulle en videopodcast, hvis det skulle give helt mening for publikum, da mit foredrag indeholder en del brug af AV-medier.

   Men tak for idéen, som jeg da vil have i baghovedet :-)

Trackbacks

 1. […] Invitation til foredrag: “Don’t Try – Do!” […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: