Farvel til verdens bedste job og goddag til et nyt verdens bedste job…

Efter otte år hos PC-WARE Danmark A/S, heraf næsten seks år som administrerende direktør, har jeg valgt at opsige det som jeg betragtede som verdens bedste job. Jeg har besluttet mig for, at give mig selv tid til at overveje min fremtid privat og karrieremæssigt.

Som mange af jer ved, har jeg været igennem en stor personlig udvikling og livsstilsforandring over de sidste to år. Professionelt set har jeg brugt mange ressourcer på at give virksomheden en mere løsningsorienteret profil og gøre mit bedste til at navigere “skibet” igennem den storm, som finanskrisen har været med til at skabe. På den personlige front er det lykkedes det mig at smide næsten 40 kilo under “Chris på Vægten” projektet og ende med at gennemføre et løb på ikke mindre end 100 kilometer.

De sidste par år har således været en meget begivenhedsrig periode af mit liv, og efter at have smidt stort set hele mit private liv op i luften, er det tid for mig at gøre det samme med mit professionelle liv. Jeg har brug for at overveje, hvad jeg vil over de næste 5-10 år, og det gør jeg ved at trække stikket nu og give mig selv tid til at mærke efter.

Lige nu har jeg ingen idé om, hvad jeg vil beskæftige mig med fremover, men det skal jeg selvfølgelig nok finde ud af. Lige nu har jeg dog lovet mig selv, at jeg ikke begynder at åbne for Pandoras Æske, men at jeg først begynde at overveje det, når jeg er færdig med at lave overdragelse af viden og opgaver hos PC-WARE.

Det har været et fantastisk privilegium at have været med i virksomheden i alle disse år, og være med til at opleve en fantastisk udvikling på utrolig mange områder. Når det er sagt, er der uden tvivl om, at det sidste års tid har været den hårdeste periode i min karriere. Omvendt siger jeg også til mig selv, at jeg har lært mere igennem de seneste seks måneder, end i de forrige seks år.

Jeg vil gerne slutte dette indlæg ved at sige tusind tak for samarbejdet og for en spændende rejse over de seneste otte år. Jeg er sikker på, at rejsen pludselig fortsætter igen og mon ikke at vores veje ikke krydses igen på den ene eller anden måde :-)

Comments

 1. Det er sgu modigt gjort, Leif. Det ska’ du ha’!
  Glæder mig til at høre resultatet af dine overvejelser, når du når så langt. Nu er det vel ikke noget med, at du skal være pendulhealer i det øvre Mongoliet eller noget, er det? ;-)

  • Mange tak for de venlige ord, Jan :-)

   Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke begynder på mine overvejelser om, hvad jeg vil beskæftige mig med fremover, før at jeg er stoppet hos PC-WARE.

   Men alligevel tak for inspirationen med pendulhealer i det øvre Mongoliet. Den havde jeg ikke lige tænkt over :-)

 2. Held og lykke på den fremtidige vej – og hernede er der fortsat brug for en “alt-mulig-mand”. Du får hele 1.salen for dig selv, med udsigt til havet ;o)

 3. Jeg kom lige forbi for at sige tak for hyggeligt samvær til blogtræf i går – og så gik det op for mig, hvor længe det er siden, jeg har været på din blog sidst, så jeg måtte lige have en update ;-).

  Derfor landede jeg på dette indlæg – og hvor er det fedt at læse! For jo, det professionelle liv skal også kastes op i luften engang imellem. Pøj pøj med at få det til at lande de rette steder bagefter!

Trackbacks

 1. […] med at lede efter nye udfordringer, efter at jeg tilbage i april måned besluttede mig for at sige farvel til verdens bedste job. Efter otte år hos PC-WARE Danmark og næsten seks år som administrerende direktør for denne […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: