Fedt at kunne give videre :-)

Her til aften var jeg atter ude for at holde foredrag om min livsstilsforandring, 100 km løbet, og ikke mindst om det at prøve på at komme ud af sin komfortzone fra tid til anden.

Denne gang var det for en virksomhed i Roskilde, der – som et led i et internt sundhedsprojekt – havde inviteret medarbejderne til at komme og høre om mine erfaringer på dette område.

Det blev til et to timer langt foredrag for en gruppe interesserede og nysgerrige medarbejdere, der tog imod budskaber med et åbent og positivt syn. Det var efter min mening i hvert fald tydelig at mærke på det feedback som jeg fik under og efter foredraget.

Personligt føler jeg, at jeg har fået en gave for livet af Chris MacDonald i form af alt det han lærte mig under “Chris På Vægten” projektet. Af samme grund føler jeg faktisk også en vis forpligtelse til at give videre til andre mennesker i form af min viden og erfaring. Det var derfor bare super dejligt at føle, at jeg havde ramt et eller andet hos de fleste deltagere i aftenens foredrag, og at de selv samme folk således kunne gå hjem med et eller andet som de kan bruge i deres eget liv.

Fedt, fedt, fedt :-)

Comments

 1. Thomas Brandt says:

  Hej Leif
  Tak for en super aften. Det var super inspirerende at høre om dine udfordringer og det du har nået.
  Jeg har grublet over det hele weekenden og jeg tænker på dig når benene gør ondt.
  Giv gas..

  //Thomas

  • Hej Thomas,

   Selv tak og tak for din kommentar :-)

   Jeg er glad for at høre, at jeg har kunne inspirere dig og dine kolleger. Anne skrev til mig, at der havde været livlige diskussioner dagen efter ;-)

   //Leif

Trackbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by dalsgaard, Leif Carlsen. Leif Carlsen said: Nyt blogindlæg: Fedt at kunne give videre :-) http://bit.ly/9Bn05U […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: