Jeg er på hver onsdag… i Helsingør…

I forlængelse af mit blogindlæg om, at jeg nu har gennemført spinninginstruktøruddannelsen, er det med stor glæde at jeg nu kan fortælle, at jeg hver onsdag aften i november, december og januar måned har spinninghold hos fitness dk i Helsingør.

Det drejer sig som spinning basis kl. 16.45 og spinning øvet kl. 17.45 og altså hver onsdag.

Ses vi?

Comments

 1. Er du ude på at slå mig ihjel? Tror da lige at svaret er nej tak! :lol:

  • Det kunne da aldrig falde mig ind, Jens :-) En solid omgang spinning vil gøre dig stærkere og give dig mere energi, og du kan jo altid bare prøve en spinning basis time = 45 minutter ;-)

 2. Nej, det goer vi ikke og det er der to aarsager til. Nr 1: der er simpelthen for langt, nr 2: er du da fuldstaendig vanvittig, jeg doer sgu!

  • Tina, hold nu op, du skal jo trods alt kun “køre” fra London til Helsingør :-) og bare rolig, du dør helt sikkert ikke af at tage en af mine spinningtimer :-)

 3. Umiddelbart lyder spinning for mig, som om det er absolut nødvendigt med et helbredstjek først for at finde ud af, om den slags er tilrådeligt for ens system, inden man kaster sig ud i det – men det må jeg høre noget mere om den 13. november :-)

  • Med mindre du lider af skader eller lignende, burde du sagtens kunne deltage :-)

   Spinning er en af de mere skånsomme former for konditionstræning, da man jo ikke generelt set bærer sin egen vægt, altså lige med undtagelse af, hvis man står lidt op som en del af et træningspas :-) I forhold til løb er spinning endda ganske skånsomt for specielt ens led.

   Jeg lover at fortælle mere den 13. november :-)

Trackbacks

 1. […] afholdte jeg min første officielle Suunto pulstræning hos fitness dk i Helsingør, hvor jeg har fast hold hver onsdag kl. 16.45 og 17.45 i november, december og […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: