Så skal vi desværre til det igen…

Så skal vi desværre til det igen… det der med at stille urene en time tilbage som følge af indførelsen af vintertid.

Umiddelbart giver det os selvfølgelig mulighed for at sove en time ekstra, men det ændrer bare ikke på, at jeg fortsat synes, at det er øv med vintertid, hvilket jeg efterhånden har givet udtryk for en del gange.

En ting er at vågne op, når det fortsat er mørkt om morgenen, men det er altså nærmest deprimerende, at det stort set bliver mørkt med det samme igen.

Suk, lige nu er der godt nok lang tid til forår…

Comments

 1. Karin Abildhauge says:

  Hej Leif!

  Jeg kom hjem fra Egypten i mandags. Ikke for der var lyst længere tid end her i DK, var for tæt på ækvator til det kunne lade sig gøre. Dog var temp. på 36 grader, og luftfugtigheden på ca 60%. Så var mørket nemmere at overvinde end her i DK.
  Min søn var nærmest ved at tage livet af mig i går, og når jeg fortæller, hvad han berettede vil du reagere lidt som jeg.
  Efter alle specialister, profeter indenfor vejret, vil den kommende vinter blive langt hårde end den vi oplevede sidste vinter.

  Oh ve oh skræg.

  Jeg fortæller dig igen som jeg altid gør. Forsøg at tænke positivt, præcis som du gjorde, da du gennemførte de 100 km. Og ja, du er forelsket, og hun er forelsket i dig, måske bliver vintertid/normaltid, anderledes for dig i år.

  Ønsker dig en god vintertid/normaltid. Heldigvis er den kun 5 mdr.

  • Hej Karin,

   Er ganske misundelig på dig over din Egypten-rejse. Ved godt at brugt ferie altid er meget billigt til salg, men i det mindste har du været afsted i skønne, varme og dejlige omgivelser :-)

   Jeg håber da virkelig ikke, at det kommer til at holde stik med hensyn til vinteren. Jeg krydser fingre for en vinter, som bare har at være mildere end den vi havde sidste år – det var jo simpelthen ikke til at holde ud!

   Men ja, der er ikke andet at gøre end at tænke positivt. Jeg tænker blandt andet, at der så bliver flere timer til at tænde stearinlys i :-)

   Tak for din søde hilsen og ord :-)

 2. Du er ikke alene Leif, den edderbrodereme en meget lang og mørk kold tid vi går i møde:o(

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s