Så kan man jo love hvad som helst…

Her til aften modtog jeg en servicemail fra DSB, som venligst orienterede mig om problemerne med S-togsdriften i København, som følge af en nedfalden køreledning ved Østerport.

Dels informerer DSB om, at S-togsdriften mellem Københavns Hovedbanegård og Østerport er indstillet efter kl. 18.00, og dels tilbyder DSB, at man i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 18.00 kan få gratis kaffe, te eller kakao i DSB’s Kort & Godt kiosker, som et lille plaster på såret for besværet i forbindelse med den uregelmæssige S-togsdrift.

Det lyder jo umiddelbart som god service overfor de rejsende. Problemet er bare, at DSB først udsender mailen kl. 18:48, hvilket jo betyder at man først kan blive klog på at der ikke kører S-tog mellem Københavns Hovedbanegård og Østerport efter at S-togsdriften er indstillet. Og hvad angår tilbuddet om gratis kaffe, te og kakao, så er det jo lige som ikke så meget værd, når man først bliver gjort opmærksom på det 48 minutter efter at tilbuddet udløber!

Jeg har derfor bestemt mig for at følge op på denne markedsføring ved at udlove 10.000 kroner kontant til den første person, der som ringer på min dør i dag, den 12. november i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 18.00. Medbring venligst udskrift af denne blogpost, som først er blevet publiceret kl. 19.51 :-)

Comments

  1. Rasmus Christensen says:

    Hvis man ser på siden for indlægget 20:51 og ikke 19:51 som angivet , kan man allerede overveje om det er ens client der bestemmer tiden og ikke serveren, så det kan jo hurtigt ordnes og komme med i en udskrift. Så er der det med at ringe på klokken. Nu er du jo en person der er glad for gadgets, så vi antager at du har et IHC anlæg hvor klokken også er koblet på. Derfor burde det med teknisk snilde være muligt at “få adgang” til den del og dermed ringe på. Tror lige det er en sag for Holmes og Watson i 2010 :)

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Tim Liljendahl, Leif Carlsen. Leif Carlsen said: Ny blogpost: Så kan man love hvad som helst! 10.000 kroner kontant hvis du er hurtig :-) http://tinyurl.com/38hh6fb […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: