Foredrag

I en nærmest naturlig forlængelse af min store livsstilsforandring i forbindelse med “Chris på Vægten” projektet og mit 100 km løb, tager jeg rundt til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler, institutioner m.fl. for at fortælle min historie og give videre til andre.

Jeg brænder for at udfordre, motivere og inspirere mennesker til at komme ud af deres komfortzone, som efter min mening ofte fastlåser folk i negative mønstre, der hæmmer dem i hverdagen og i deres personlige udvikling. Jeg tror fuldt og fast på, at jeg ved at få lov til at “skubbe” lidt til folk, kan hjælpe dem på vej til en ny personlig udvikling, som vil åbne op for helt nye døre og oplevelser.

Hvad angår virksomheder og organisationer, ønsker jeg at hjælpe disse og deres medarbejdere til at gå efter nye og ambitiøse målsætninger og resultater – ganske som jeg selv gjorde det med mit 100 km løb. Der er så mange paralleller at drage mellem det at forsøge på at løbe 100 km og jagte nye store forretningsmål, gennemføre forandringsprocesser, gå efter nye storkunder, vinde store udbud og lignende.

Men uanset om det drejer sig om individer, virksomheder eller organisationer, kan jeg hjælpe med at udfordre og motivere alle mennesker til at se nye muligheder, blive mere åbne overfor udfordringer og ikke mindst finde ud af, at de kan meget mere end de aner.

Så spring ud i det og book mig snarest muligt til et foredrag. Jeg lover dig, at jeg kan flytte grænser på en positiv måde og motivere deltagerne til at få paraderne ned i hverdagen, og hjælpe folk til at tage et større ansvar for deres eget liv og videreudvikle sig – til fordel for både virksomhed og individ!

Det siger folk:

Denne session tog mig helt med storm… sad der klar med notesbogen, men blev fuldstændig overvældet af det personlige engagement der lå bag denne præsentation/træning. Den sidder stadig i mig, og jeg har sat mig nye mål og tænker hver dag på nogle af de ting Leif fortalte om han måtte igennem for at nå sine.

Leif ka’ bare det at fange din opmærksomhed og smitte af med sin inspiration. Har allerede anbefalet hans foredrag og historie til mange andre i omgangskredsen.

Leif var fantastisk – en helt utrolig historie og fortalt helt fra hjertet. Man blev ganske rørt. Han kunne virkelig få os alle med. Super godt…

Stærkt personligt foredrag af Leif Carlsen. Viste med eksemplets magt hvordan man kan sætte sig mål og følge dem. Meget gribende historie også.

Fantastisk gribende personlig fremstilling af et stort mål som Leif havde nået. Gik en halv time over tid, men alle blev siddende og jeg følte virkelig at dette ville jeg gerne høre til ende. Dagens bedste og mest personlige oplevelese :-)

Meget spændende indlæg og meget motiverende og rørende.

Rigtig god til at fortælle om hans oplevelser og hans nye luvsstil – mange tak for denne inspiration.

Både rørende og inspirende indlæg/foredrag. her var rigtig meget at tage med sig med hjem

God historie med en happy ending. Det er virkelige en sag som Leif brænder for at fortælle om!

Leif gjorde det rigtig godt og følelser kom i spil :-)

Leif er jo et levende eksempel på at når man sætter sig noget for, så kan man godt. Meget bevægende at se Leifs reaktioner undervejs, selvom hans præstation var for 3-4 år siden.

HP Dagen (intern udddannelsesdag), 15. juni 2012, Hewlett-Packard Danmark

Tirsdag, den 3. maj 2011 havde Lederne Østsjælland inviteret til foredrag i Portalen i Greve. 160 personer havde tilmeldt sig foredraget, så salen var stort set fyldt op og alle gik derfra med en god oplevelse.

Man kan mere end man tror – lød det fra Leif Carlsen  som gav ud af sine erfaringer omkring, hvordan man kommer ud af sin komfortzone. Leif havde gjort det ved at tabe sig og sætte sig et mål om at løbe 100 km på en dag. Dette kunne sagtens bruges i andre sammenhænge – også i forhold til ledelsesarbejde.

Alle deltagere var aktive og spurgte ind til de gode “spark” Leif kom med:
– Hvor tit begrænser du dig selv i din egen personlige udvikling? Derved begrænser du måske også dine medarbejderes udvikling!
– Stor udfordring er lig med stor indsats! En stor opgave, så er det ikke nok med en lille indsats, husk det!

Alt i alt en god, lærerig og spændende aften hvor publikum var med fra start til slut , og hvor Leif var levende og fik alle med og kom med rigtig mange gode input til, hvordan man kommer ud af sin komfortzone.

Birgitte Skaarup, afdelingsbestyrelsesmedlem, Lederne Østsjælland

Den 7. april 2011 havde vi fornøjelsen af et foredrag med Leif på Biblioteket Vestamager. Leif leverede et utrolig spændende og ikke mindst meget inspirerende foredrag, der gav plads til beundring, forundring og et par gode diskussioner blandt publikum.

Jeg kan kun anbefale et foredrag med Leif, hvor man vil blive rusket lidt ud af sin vante og trygge tankegang og måske opdage at man selv sætter sine begrænsninger.

Tak fordi du deler så meget af dig selv gennem disse foredrag Leif!e.

Marianne Bøgh, Bibliotekar, Tårnby Kommunebiblioteker

Leif has shown me in real how to bring about positive change either in work and life. His method is simple and practical. According to him, the capacity of the human mind is infinite, but to effectually liberate it, one needs to believe that one really wants to achieve something, systematically train and, especially when the going gets tough believe that it can be done. I appreciate Leif’s efforts and plan to implement his approach in my own life and workplace.

Atanu Bhattacharyya, FOSS Analytical

29. marts 2011 havde jeg fornøjelsen af at høre Leif Carlsens foredrag om livstilsændringer hos fitness dk i Birkerød. Leif leverede, på en jordnær og inspirerende facon, en solid og rørende beretning om sin personlige rejse, fra overvægtig direktør til normalvægtig 100 km løber og foredragsholder.

Med en smittende entusiasme, samt udgangspunkt i historien om sin egen udvikling, gør Leif op med de tanker og vaner, der kan være med til at begrænse du og jeg i at nå de mål vi ønsker. På det personlige plan har Leif været en katalysator til at flytte mine egne grænser, ved at opdage og turde træde ud af min komfortzone.

Jeg vil anbefale alle, unge som gamle, sofanydere som elitesportsudøvere, at rive et par timer ud af deres liv for at lytte til Leif Carlsens beretning.

Anders Willemoes Hansen, http://andersw.com/

En aften med Leif Carlsen er aldrig kedelig, jeg nød at blive rusket ud af den evige trædemølle, opfordret på en bestemt, men med den mest kærlige intention om, at springe derud hvor tingene forandrer sig. Derud hvor forandringen gør ondt, men tilsidst er en gave, som jeg ikke ville have været foruden. Tak fordi du er ærlig og kalder en spade for en spade!

Heidi Brund Laursen, kasserer, Ten Chi Jin Kampkunst Akademi

Det var et inspirerende foredrag, hvor det tydeligt mærkes at du brænder for det du fortæller om. Budskabet med at få os ud af vores komfortzone, kom til udtryk mange gange, jeg tror det lagrer sig et sted i vores hjerne og kommer frem, når vi bliver udsat for, eller opsøger en udfordring, som vi ikke er sikre på at vi  kan, så vil vi tænke på det du sagde, og hoppe ud over ”kanten”.

Du nævnte også at en lille indsats giver et lille udbytte, det er ikke ny viden, men den lille sætning kan jeg bruge i flere sammenhænge. Filmen vi så kan jeg bruge positivt, næste gang jeg løber langt og syntes det er rigtig hårdt, så vil jeg gense filmen i mit hoved og tænke, at så slemt er det vel heller ikke i dag :-)

Og til sidst det er en fantastisk ”gave” du har givet dig selv i livet, du har været meget heldig at komme i betragtning til den udfordring du fik, og som du vekslede til et ”nyt” liv.

Hanne Henriksen, kasserer, Hinnerup Løberne

Den 20. september havde jeg den store fornøjelse at kunne byde Leif velkommen i Herning. Et fantastisk autentisk og inspirerende foredrag. Leifs måde at fortælle sin historie på gjorde stort indtryk på mig, den vilje og styrke han havde til at ændre sit liv på, modet til at hoppe ud af sin komfortzone, har virkelig inspireret mig. Ikke det alene at gøre det, mens han har støtte fra Chris MacDonald og resten af holdet, men styrken til at fortsætte og vedligeholde sin ændrede livsstil.

Jeg kan varmt anbefale alle at høre Leif Carlsens foredrag, uanset hvor i livet du er, er jeg sikker på at han kan sættet noget i gang i dig, du bliver måske inspireret til ændret livsstil, nyt job, nye udfordringer i netop dit  liv. Ud af din komfortzone, det er her succesoplevelserne er – Gør det selvom du er bange!

Charlotte Hillerslev, http://www.CharlotteHillerslev.com

Inspirerende, autentisk og gribende foredrag. En rejse i Leifs univers, hvor vi mærker hans kommitment, smerte og udholdenhed for virkelig at nå det mål, han har sat sig.
På en levende og afvekslende måde inspirer Leif os til at tage vores liv op til revision på alle områder og giver os et let spark bagi for at få lettet bagdelen fra sofaen. Vil du opnå noget, så må du gå vejen og det kommer ikke af sig selv. Træd ud af din komfortzone og gå fra offer til ansvar. Hvis han kan – så kan vi også. Gribende, hjertelig og ærlig – en skøn aften.

Charlotte Krogh, CClifeacademy

Udholdende, udfordrende og underholdende…. Jeg var så heldig helt tilfældigt at blive udsat for Leif til et seminar og blev så grebet af hans tanker, at jeg måtte dele disse med medarbejderne i Tabulex. En dejlig efterårsaften i september inviterede vi derfor Leif på sushi og efterfølgende oplæg. Et på een gang provokerende og kraftfuldt oplæg og samtidig et oplæg med stor indlevelse og plads til eftertanke. Der er ingen tvivl om, at Leif er udholdende – resultaterne taler for sig selv – men at han samtidig er en underholdende formidler, der formår at udfordre samtlige tilstedeværende, gør oplevelsen så meget desto bedre.

Med hans provokerende udsagn kan han virke en smule bastant – men det virker efter hensigten. Dagen efter summede gangene således af gode ideer til at komme videre, og grin over dårlige undskyldning for aldrig at gøre noget ved det. Og nu – en uge efter Leifs besøg – vokser listen på flip-overen i kantinen med individuelle mål, der strækker sig fra løb af forskellige længder, til mål om færre kilo på hofterne. Og ikke alene sættes der mål for fysisk udholdenhed – der tales også om mål på andre områder, herunder familielivet og arbejdspladsen. Besøget har altså både betydet eftertanke for den enkelte, men bestemt også for mig som afdelingsleder i forhold til at tænke tanker om udvikling af medarbejderne og det at give dem udfordringer.

Jeg vil give de varmeste anbefalinger til Leif, og opfordre til at I derude udfordrer jer selv og inviterer ham indefor.

Anne Frederiksen, afdelingsleder, Tabulex ApS

Den 1. september 2009 havde vi den store fornøjelse at have besøg af Leif Carlsen, den ene af de seks deltagere i ”Chris på Vægten” i DR’s ”Ha’ det Godt”. I sit foredrag fortalte Leif levende og engageret om sin livsstilsændring og om hele forløbet i projektet. Det var meget spændende at høre, hvordan vilje og styrke førte til ca. 40 kg vægttab. Foredraget blev krydret med mange gode og sjove billeder fra både DR-optagelserne og fra Leifs personlige store udfordring: 100 km løbet. Dejligt at der også var både tid og lyst til at besvare tilhørernes spørgsmål og kommentarer, og vi tror de fleste følte de fik et ”kærligt spark” bagi og fik noget at tænke over.

Susanne Schmidt-Andersen & Inger Karlsson, Hud & Helse på Rønnebjerggård

Kære Leif, jeg blev meget inspireret af din foredrag og din kamp. Er selv en kriger, så for mig er det let at komme frem med bekæmpelsen af afmagt. Men mine øjne blev mere åbent efter din foredrag, og jeg begynder at fokusere mere på fælleskabet. Jeg forstår, at det giver støtte og det gør vores beslutninger stærkere. Og at det med støtten, det gør mig til en mega stor kriger nu. Man kan meget alene, men man kan alt, hvis man har en eller flere, som man kan støtte sig i.

Med hensyn til 7. klassen, så holdt du dem i fokus, og selvom der til tider var uro på gangen, var det ro og fokus hos dem. Du kan nogle ting, du tryller stemningen frem. Jeg har hørt dem diskutere, så har de vist reflekteret på problematikken omkring usund mad. Plus at jeg aldrig før har hørt min søn Max sige: “Jeg vil gerne koncentrere mig på min uddannelse, jeg går meget op i dansk nu”. Og han selv har lavet lektier i går. Mirakel!!

Hanna Madsen, forældrevikar, Århus Friskole

Fakta om mine foredrag:

 • Emner?Jeg tilpasser foredraget på basis af ønsker, input og målsætninger. Tema eller overskrift for et foredrag kunne eksempelvis være:
  • Lær at gå efter nye store mål – både som individ og organisation
  • Kom ud af komfortzonen og oplev helt nye sider af livet
  • Du kan meget mere end du aner!
  • Livsstilsforandring
 • Målgruppe? Alle former for mennesker, virksomheder og organisationer, der ønsker at blive udfordret og udvikle sig.
 • Publikumsstørrelse: Jeg kan afholde foredrag for alt mellem 10 og 900 mennesker. Jeg har til dato ikke prøvet at holde foredrag for flere end 900 personer på en gang, men er jeg er selvfølgelig frisk på at prøve, hvis lejligheden skulle opstå :-)
 • Varighed? Typisk 1-2 timer afhængig af omfang og dybde.
 • Pris? Det snakker vi om afhængig af omfang, tidspunkt, geografi m.m.
 • Kontakt? Send mig en mail via denne kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig med henblik på at aftale nærmere.

Trackbacks

 1. […] stopper når det begynder at gøre ondt. Siden mødte jeg en af dem Chris har arbejdet med i TV; Leif Carlsen, som er blevet en stor fortaler for og har holdt foredrag om det med komfortzonen i relation til […]