Velkommen

Velkommen til min private blog.

Her finder du blogindlæg om dette og hin fra min verden. Jeg har meninger om mangt og meget, og fra tid til anden sætter jeg mig ned og giver udtryk for det på denne blog.

Jeg har den holdning, at jeg (selvfølgelig) står ved det som jeg skriver på min blog. Jeg forsøger – med de muligheder og begrænsninger som det skrevne ord byder på – at synliggøre mine tanker, holdninger og værdier som det menneske som jeg er, og jeg deler det gerne meget med omverdenen. Jeg er ved mine meningers mod (jeg er dog nem at overbevise – der skal bare ét godt argument til), men det betyder dog ikke, at jeg bare skriver om hvad som helst. For mig skal der være en mening, en kontekst eller et budskab som jeg gerne vil af med – nogle gange forholdsvis banalt eller let, andre gange mere dybt og tungt.

Under alle omstændigheder forsøger jeg at skrive på en måde som en frisk og lige til, og jeg ønsker blot at give udtryk for min mening om et givent emne. I ærlighedens hellige navn tillader jeg mig dog at kalde en spade for en spade. Jeg forsøger til gengæld at gøre det i en ordentlig og sober tone. I min verden kan man sagtens være uenig om noget, og nogle gange kan man endda være meget uenig, hvis det drejer sig om et emne som ligger hjertet ekstra nær – debatten skal bare altid foregå på en respektfuld måde og tonen skal ikke blive skinger og personangribende.

Jeg vil meget gerne have kommentarer til min blogindlæg, da jeg elsker dialog og og debat. Du må skrive stort set, hvad som helst af kommentarer på min blog. Skriv meget eller lidt, det er helt op til dig, og enhver kommentar er påskønnet, og jeg forsøger på at svare alle. Jeg har kun to krav til dig: For det første skal du stå ved det du skriver (livet er for kort til anonyme kommentarer og folk, der ikke tør stå ved deres standpunkter). For det andet skal det foregå i et ordentlig sprog og en respektfuld tone – ganske som hvis vi sad overfor hinanden. Udover det, skal du bare skrive løs uden begrænsninger :-)

Endnu engang velkommen til min blog. Surf løs og husk endelig at gå på besøg i arkiverne eller skriv i søgefeltet, hvis du er nysgerrig efter noget specifikt. Det kunne jo være, jeg havde ytret mig om emnet på et eller andet tidspunkt :-)

God læsning!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: