Uklar udmelding fra Jørgen Poulsen

jpoulsen21.jpg

I går meldte Ny Alliance ud, at partiet tager arbejdstøjet på og kæmper videre oven på en mildest talt kaotisk start med frafaldne folketingsmedlemmer og masseflugt af partimedlemmer. Partiformand Naser Khader meldte selv meget klart ud under pressemødet og kunne fortælle, at han “er i kampform” og at han tror på projektet.

Samme klare udmelding kom Jørgen Poulsen ikke ligefrem med. Da en journalist spurgte den tidligere Røde Kors generalsekretær, om han nu kunne garantere, at han blev i Ny Alliance, svarede Jørgen Poulsen: “Jeg render ikke rundt i utide og siger, at nu er jeg medlem, og nu er jeg ikke medlem. Jeg handler. Og det vil sige, at den dag jeg ikke er i Ny Alliance, så skal du nok få det at vide”.

Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår Jørgen Poulsen og hans efterhånden mange uklare meldinger om, hvorvidt han bliver hos Ny Alliance eller ej. Hvis jeg var partiformand ville jeg i hvert fald tage en kammeratlig samtale med Jørgen Poulsen og bede om en klar udmelding: “Kære Jørgen, kan jeg stole på din fulde opbakning til genopbygningen af partiet eller tror du ikke længere på projektet?”. I lighed med når en virksomhed i dyb krise, har Ny Alliance også behov for at mobilisere alle interne kræfter og ressourcer og få afklaret, hvem der fuldt ud tror på projektet og bakker det ubetinget op. Det virker ikke som om Jørgen Poulsen rigtig tror på projektet, når han hele tiden skal have en bagdør åben, når han taler med journalisterne.

spoergsmaalstegn1.jpgHvad synes du? Er det okay med Jørgen Poulsens uklare meldinger eller bør han melde klart ud af og fortælle de mange vælgere, der stemte på ham og Ny Alliance i november sidste år, at han bakker loyalt op omkring partiet og kæmper ufortrødent videre?

Comments

 1. Tina Thomsen says:

  Et er sikkert, det gavner bestemt ikke partiet, at Jørgen Poulsen ikke er klar i sine meldinger. Lyder næsten som om, at han allerede har etableret en “udvej”, hvis udfordringerne bliver for store.

  http://www.tinathomsen.wordpress.com

 2. Helt enig, Tina.

  Den gik i hvert fald ikke, hvis jeg var partiformand eller han arbejdede for mig :o)

  Ha’ en fortsat god aften.

  //Leif

 3. Det er jo et af NA’s største ufordringer. De melder ikke noget klart ud og forstår ikke helt begrebet kommunikation i forhold til deres vælgere…

  Men det, at der er så megen uklarhed omkring Jørgen gør, at man frygter det “værste” fra hans side, præcis som Tina siger :-)

 4. Personligt er jeg helt ligeglad. Men skulle jeg mene noget så… kunne man sige, at han er med til at undergrave i stor stil og fremhæve Naser Khaders manglende evner. Så på en måde fint nok set med mine øjne! Men smag og behag….

Trackbacks

 1. […] mangel på partidisciplin og ikke mindst en meget uklar politik igennem hele valgkampen sidste år. Eksklusionen af Jørgen Poulsen kommer derfor ikke som en overraskelse, men der imod som en næsten forudsigelig “næste scene” i en politisk farce uden […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: