Er du en skaber eller dræber af energi?

Er du selv en energi-skaber eller energi-dræber?

Er du som person en energi-skaber eller en energi-dræber, når du deltager i møder med kolleger eller for dens sags skyld sammen med kunder eller lignende?

Læs mere om dette begreb på PC-WARE Danmarks corporate blog, hvor min sekretær, Anne, har skrevet et efter min mening ganske interessant indlæg om emnet.

Comments

  1. Jeg har desværre oplevet at være begge dele – hvis man er af en eller anden grund er udenfor, eller føler sig ved siden af så at sige, så er det svært at komme ind igen. Men jeg har oplevet venlige mennesker trak mig ind igen og så giver jeg godt med energi.

    Vigtig tanke du har fat i her.

  2. Måske skulle jeg være lidt positiv og stryge ordet “desværre” i ovenstående. Det er måske meget godt at kende begge sider af mønten :-)

    • Som du selv er inde på, Donald, så lider vi vel et eller andet sted under begge fænomener fra tid til anden, men som det fremgår af Annes indlæg, kan man hjælpe sig selv til at blive en energi-skaber ved at følge nogle forholdsvis simple tips og tricks.

      Og de virker rent faktisk, i hvert fald for mit eget vedkommende :-)

Trackbacks

  1. […] læste et indlæg på Leif Carlsens blog: “Er du en skaber eller dræber af energi“. På Leifs blog handler det om engagement eller mangel på samme i møder på jobbet. Nu er […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: