Det kan de da ikke mene!

appleiphone12.jpgJeg har desværre netop læst, at Apple først kommer til at lancere iPhone i Danmark i løbet af 2008. Det kan de da ikke mene! Apple bliver ganske enkelt nødt til at fremskynde lanceringen af dette helt utroligt fede produkt i et af verdens mest fremmeste lande, når det gælder ny teknologi – om ikke andet, så i det mindste for min skyld :o)

Ud fra et forretningsmæssigt synspunkt kan jeg såmænd sagtens forstå Apple, der kan sælge alt, hvad der overhovedet kan produceres til det amerikanske marked. Alene på den første dag, hvor Apple var i stand til at levere, blev der solgt hele 200.000 enheder og ikke mindre end 525.000 enheder efter blot tre dage! Nu er man jo tvunget til at købe iPhone med et mobilabonnement og dermed betale et månedligt beløb, men hvis vi et øjeblik bare leger, at enhedsprisen er kr. 4.000, svarer det til at, at Apple allerede har solgt iPhones for over to milliarder kroner! Det er simpelthen for vildt!

Anyway, det ændrer ikke på, det ikke er i orden, at Apple udskyder lanceringen i Danmark til 2008. For at citere Ulrich Thomsen næsten korrekt i “Blinkende Lygter“, så må jeg jo sige, at “den skal jeg da ha'” :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: