Det bliver grænseoverskridende!

Leif Carlsen

Jeg skrev i går om min meget positive oplevelse med Chris MacDonald i forbindelse med, han holdt et foredrag på mit arbejde. Hvad jeg ikke skrev noget om, var at Chris, medens han var på vej ud af døren og ud til sin bil, pludselig spurgte mig, om han måtte have lov til at ringe til mig vedrørende et projekt han var i gang med. Jeg sagde ja, uden at tænke videre over det.

I formiddags fik jeg så en opringning fra Chris’ assistent, som jeg havde talt med en gang før i forbindelse med bookingen af foredraget. Hun spurgte mig med det samme, om jeg fået tænkt over tingene og om jeg var indstillet på, at deltage i “projektet”. Til det kunne jeg jo kun sige, at jeg ikke vidste, hvad det gik ud på, efter som Chris kun havde spurgt mig, om han måtte ringe til mig. Chris’ assistent kunne så fortælle mig, at de gerne ville have mig til at deltage i et tv-program med Chris MacDonald. Programmet bliver sendt på DR1 første gang i løbet af august måned.

“Projektet” som Chris havde omtalt og som er omdrejningspunktet i tv-programmet, har til formål at skabe rammerne for et varigt vægttab og give deltagerne (vi bliver åbenbart cirka otte personer i alt) den nødvendige coaching, træning og viden til både at nå i mål og holde fast i en sund livsstil resten af livet. Det er selv sagt ikke noget man bare gør på en måned eller to, hvorfor at projektet faktisk kommer til at løbe over det næste års tid.

Selv om det helt sikkert bliver grænseoverskridende på mange måder og utrolig hårdt, både fysisk og psykisk, tøvede jeg ikke mange sekunder med at takke ja til Chris’ tilbud. Ganske løb der en million tanker igennem mit hoved i løbet af et øjeblik, men jeg endte med at konkludere, at det netop var det spark bag i som jeg havde brug for. Samtidigt er det jo en “once in a lifetime” chance for at blive støttet og coachet af en af landets førende sundheds- og motionseksperter igennem et helt år. Den mulighed kunne jeg simpelthen ikke sige nej til!

Vi starter allerede nu på lørdag, søndag og mandag med masser af målinger, scanninger, coachingsamtaler og ikke mindst masser af træning. Det bliver utvivlsomt meget hårdt, men jeg glæder mig allerede :o)

Comments

 1. Hej Leif,
  tillykke med dette personlige projekt! Det ser jeg fremtil at høre mere om.
  Kan du ikke give mig lidt info på Chris MacDonald – måske ligefrem give in anbefaling. Jeg vil måske anvende Chris hos Martin Professional!

  Go for it (og husk at fotodokumentere hele processen. Stof til en lille bog?!)

  Mange hilsner
  Lars

 2. Tillykke med dit nyt projekt! Jeg synes, at du er modig.

 3. @Lars: Mange tak for det og jeg kan så absolut anbefale Chris MacDonald overfor virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere et underholdende og energifyldt foredrag om, hvordan det faktisk er muligt at komme i bedre form og få et sundere liv. Det er ganske enkelt umuligt ikke at blive motiveret af hans foredrag :o) Med hensyn til fotodokumentation af processen, så må jeg se om jeg har overskud til det – træning m.m. har allerede mega hårdt :o)

  @Karoline: Mange tak for din kommentar. Jeg synes også selv, at det er ikke så lidt af et spring jeg tager, men jeg gør det med god ro i sindet :o)

 4. Det er da super fedt. Tilykke med at være en del af projektet. Det er der mange der misunder dig… inklusive mig selv :-)

 5. Hej Jan,

  Tak for det :o)

  Selvom jeg allerede er godt smadret efter intensiv træning med Chris i går, er jeg stadig ved godt mod :o)

  /Leif

 6. Thomas R. says:

  Hej Leif !
  Spændende med dit kommende projekt med Chris … kan jo kun indvirke positivt på dit i forvejen gode golf-handicap ;o)
  Kh. T.

 7. Hej Thomas,

  Ja, det er temmeligt vildt :o)

  Glæder mig til at fortælle dig mere om det :o)

  KH

  Leif

Trackbacks

 1. […] at vi fik startet op på det nye Chris MacDonald projekt i går, tænkte jeg, det ville være en god idé, hvis jeg kunne komme ude og løbe en lille tur […]

 2. […] hvilket jeg som bekendt har sagt ja til at være med i desuagtet, jeg tror det bliver meget grænseoverskridende at være deltager i sådan et projekt/program – i hvert fald for mit eget vedkommende. Omvendt er […]

 3. […] da jeg gik i gang med det nye sundhedsprojekt, blev jeg jo lige som nødt til at følge Chris’ anvisninger i forhold til motion, kost og […]

 4. […] Alt i alt fik jeg fyret næsten 2.600 kalorier af i løbet af disse to træningspas. Jeg vil derfor mene, at jeg er ganske godt forberedt til søndags to spinningstimer og den sædvanlige fællestræning med Chris. […]

 5. […] mindre glæder jeg mig nu alligevel til at se programmet. Og apropos grænseoverskridende, så forudså jeg allerede tilbage i starten af maj, at det netop blive grænseoverskridende at deltage i projektet, men heldigvis på en utrolig […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: